UEFA'dan Avni Aker'e Tam Not - Son Dakika
Spor

UEFA'dan Avni Aker'e Tam Not

UEFA\'dan Avni Aker\'e Tam Not

UEFA Stadyum Direktörü Bertrand Paguette, Trabzonspor'un tarihinde kendi sahasında oynadığı ilk Şampiyonlar Ligi maçının organizasyonunu büyük başarıyla tamamladığı vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

28.09.2011 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Stadyum Direktörü Bertrand Paguette, Lille maçından sonra Avni Aker Stadı'nda yaptığı toplantıda Trabzon spor'un tarihinde kendi sahasında oynadığı ilk Şampiyonlar Ligi maçının organizasyonunu büyük başarıyla tamamladığı vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Paguette, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ilk maç öncesi başlangıçta büyük merak duyduklarını kaydederek, "Genelde ilk kez bu organizasyona katılan takımlarda sorunlar yaşanır. Bu nedenle biz de büyük merakla sonucu bekliyorduk. Ama 1 ay içerisinde stadyumda gereken düzenlemelerinin tamamına yakınının eksiksiz gerçekleştirildiğini ve maçın sorunsuz oynandığını gördük. Bu nedenle sizlere teşekkür ederim" dedi.

UEFA Televizyon ve Medya Marketing Sorumlusu Paolo Strada, Medya Temsilcisi Kjell Borgersen ve Sponsorluk ve Etkinlik Sorumlusu Markus Krien Bühle'de kendileriyle ilgili konuların büyük bir başarıyla yerine getirildiğini belirtti. UEFA temsilcileri belirledikleri birkaç küçük düzenlemenin ise diğer müsabakalarda giderileceğini umduklarını söylediler.

2 SEYİRCİYE 1 YIL MEN CEZASI VERİLDİ

Öte yandan Trabzonspor'un Spor Toto Süper Ligi'nde oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Karabükspor maçlarında 6222 Sayılı Sporda Düzensizliğin Önlenmesine dair kanuna muhalefet eden 2 seyirci hakkında yasal işlem yapıldı. İki izleyiciye Cumhuriyet Savcılığı tarafından 1 yıl spor müsabakalarından men cezası verildi. Kulübe gönderilen yazıda da kombine kart sahibi Hasan Gürsoy ve Salim İrhan'ın kartlarının başkaları tarafından kullanılmasının engellenmesi istendi.

Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bu vesileyle taraftarlarımızı takımımızı centilmence desteklemeleri konusunda bir kez daha uyarıyor, mağduriyete uğramamaları için yasaya uygun davranışlar sergilemelerini bekliyoruz denildi.

AVNİ AKER'İN ZEMİNİ DEĞİŞİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in başta olmak üzere tüm teknik adamların şikayetçi olduğu Avni Aker Stadı'nın zemini 15 gün içerisinde değiştirilecek. Bu konuda kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Çeşitli nedenlerle zarar gören zeminin futbolun elverişli ortamda oynanmasına engel olması üzerine kulübümüz tarafından zeminin değiştirilmesine karar verildi. Bu konuda yabancı bir firmayla anlaşma yapılarak stadyum zemininin 15 gün içerisinde değiştirilmesi sağlanacak. Yapılan planlamaya göre takımımız ligin 6'nci haftasındaki Ankaragücü maçını Avni Aker Stadı'nın yeni zemininde oynayacak."

KRİNO KAFATO'DAN TRABZONSPOR'A ZİYARET

Trabzon'un köklü kulübü İdmanocağı'nın unutulmaz kalecisi Krino Kafato, oğlu Robert Kafato ve Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Yıldız, bugün Trabzonspor'u ziyaret etti. Ziyarette Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu ve teknik direktör Şenol Güneş, konuklarıyla birlikte öğle yemeği yediler.

1924 yılında Trabzon'da doğan İdmanocağı'nın unutulmaz kalecisi Krino Kafato, geçmiş günlerle ilgili anılarından bahsederken, Başsavcı Zafer Yıldız, bordo mavili takımın özellikle Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Yemek sonunda Kafato ve Yıldız'a futbolcuların imzalamış olduğu Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler verildi.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor UEFA'dan Avni Aker'e Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement