Ülker Stadı, Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul'a Hazır - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ülker Stadı, Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul'a Hazır

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısına ev sahipliği yapacak olan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu, genel kurul toplantısı öncesi hazırlandı.

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na ev sahipliği yapacak olan Fenerbahçe Ülker Stadyumu, genel kurul toplantısı öncesi hazırlandı.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

2 - 3 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek ve ilk kez Ülker Stadyumu'nda yapılacak genel kurul için Ülker Stadı hazır hale getirildi. Çarşamba akşamı başlayan çalışmalar bugün yapılan son kontrollerle tamamlandı.

Ülker Stadı, Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul'a Hazır

Saha zemininin korunması için yarı saha özel malzemeyle kaplandı. Zeminin üzerine konuşmaların yapılacağı bir platform kuruldu. Sahaya platformun yanı sıra sandıklar ve kabinler de yerleştirildi. Sarı lacivertli genel kurul üyeleri, oylarını 38 sandıkta kullanacak.

Ülker Stadı, Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul'a Hazır
Kaynak: DHA