Umut Nayir'den röportaj cevabı: Konuşacak yüzümüz mü var abi? - Son Dakika
Spor

Umut Nayir'den röportaj cevabı: Konuşacak yüzümüz mü var abi?

UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Beşiktaş, sahasında Wolverhampton 1-0 yenildi. Siyah beyalzı oyuncu Umut Nayir, "Röportaj yapalım mı?" sorusuna "Yüzümüz mü var abi" diye cevap vererek üzüntüsünü dile getirdi.

04.10.2019 09:26  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Beşiktaş, sahasında Wolverhampton Wanderers'a 90+3'üncü dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu.

GÖZYAŞLARIYLA SAHAYI TERK ETTİ

Gece kusma ve bulantı yaşayan Abdoulay Diaby'e 'Viral gastroenterit' teşhisi sonrası serum tedavisi uygulanmaya başladı ve maçın kadrosunda yer verilmedi. George- Kevin N'Koudou ise ısınmaya çıktıktan bir dakika sonra şiddetli migren ağrısı yaşadı. Fransız futbolcu gözyaşlarıyla apar topar sahadan ayrıldı.

Ligde ve Avrupa'da galibiyeti unutan Beşiktaş, Wolverhampton karşısında da son dakikada yediği golle yıkıldı. Maçtan sonra oldukça üzgün olan siyah-beyazlı futbolcuların ağzını bıçak açmadı.

Umut Nayir'den röportaj cevabı: Konuşacak yüzümüz mü var abi?

"YÜZÜMÜZ MÜ VAR KONUŞALIM!"

Karşılaşmanın ardından basın mensupları Umut Nayir'e, "Röportaj yapalım mı?" sorusunu yöneltti. Umut ise, "Yüzümüz mü var abi, şimdi konuşacak yüzümüz yok... Neyi konuşalım" yanıtını verdi.

Umut Nayir\'den röportaj cevabı: Konuşacak yüzümüz mü var abi?

Son Dakika Spor Umut Nayir'den röportaj cevabı: Konuşacak yüzümüz mü var abi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Sevinmek için sevmedik Hergün Bjk ;): Alt yapıdaki Umut gibi tertermiz çocuklar çıksın oynasın daha ruhunu koyar sahaya RE ZA LET RESMEN Allah bu takımı bu duruma düşüren herkesin belasını versin başta fiko olmak üzere nettttt !!!!!!!!!!! 22 6 Yanıtla
  • mehmet: yüzsüz olduğunuzu biz de biliyoruz. 7 13 Yanıtla
    Beşiktaşlı : Sen oç un önde gidenisin Memet 6 2 gavatistan: küfür yok küfür yok gavat bey 3 0
  • Kolluk: Evet üzülüyorum ama dost dediğin kötü günde belli olur. Ölene kadar KARAKARTAL. 0 0 Yanıtla
  • Suat : Her çıkışın bir inişi olduğu gibi her inişin çıkışıda var elbet çok kötü bir dönemdeyiz kolay olmayacak Ama tam bugünlerde taraftarın desteği lazım 0 0 Yanıtla

Advertisement