Ünal Aysal, Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'na birleşme çağrısında bulunacak - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal, Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'na birleşme çağrısında bulunacak

Galatasaray'da tarihi seçime sayılı günler kala eski başkan Ünal Aysal'dan çarpıcı bir hamle geldi. Birçok başkan adayının çıkması sonrası Aysal, Adnan Öztürk ve Sedat Doğan'ında katılacağı bir toplantı yapma kararı aldı. Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'nun da davet edileceği toplantı da Aysal'ın adaylara birleşme teklifi yapması bekleniyor.

26.05.2021 23:28  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da seçimlere birçok adayın çıkması sonrası eski başkan Ünal Aysal değerlendirme yapmak için Adnan Öztürk ve Sedat Doğan'la toplantı yapma kararı aldı. Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'nun da davet edileceği toplantı da adaylara birleşme teklifi yapılacak.

ADAY OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Ajansspor'un haberine göre; bu toplantıdan sürpriz bir adaylık açıklaması gelmesi de ihtimaller dahilinde. Bilindiği üzere Ünal Aysal geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Yeniden başkan olmam ne bana ne de Galatasaray'a bir şey kazandırır. Benim tecrübemdeki insanların Galatasaray'a katkısı genel kurul içinde eksik olanları görüp, yeni bir düzenin kurulmasında fikir önderliği yapmaktır. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu yapacağım" diyerek aday olmayacağını söylemişti.

TOPLANTIDAN BİRLEŞME ÇIKABİLİR

Ünal Aysal'ın ev sahipliğinde yapılan ve Adnan Öztürk ile Sedat Doğan'ın da katıldığı toplantıya başkan adaylarından Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu da davet edildi. Sarı-kırmızılı kulübün tecrübeli isimlerinin birleşme teklifi yapması bekleniyor.

Ünal Aysal, Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu\'na birleşme çağrısında bulunacak

Son Dakika Spor Ünal Aysal, Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'na birleşme çağrısında bulunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • 3t: En buyuk baskan Unal Aysaldir 3 3 Yanıtla
  • Hoca: Madem cok dusunuyorsun gs yi.cik yonetsene aday olsana tuccar patron seni 4 1 Yanıtla
  • Tatar: Herkes de bir Ünal Aysal hayranlığı var 2 0 Yanıtla
  • ALİ: AYSAL SEN BORCU BIRAKIP GİTTİN ÖNCE TOPLANIN 20-30 MİLYON EURO TRANSFER BÜTÇESİ OLUŞTURUN O KADAR DÜŞÜNÜYORSANIZ KULÜBÜ 2 0 Yanıtla
  • Kurt: Sayın Aysal kulübü borca sokup gittin hala ne yapmaya çalışıyorsun. Biraz düzelen kulübü tekrar batırmayamı geleceksin. Bu arada yanına Dursun Özbekide alıp gelirsin.Çifte kavrulmuş olarak kulübü daha iyi batırırsınız. Sonrada kulübe icra açarsınız. 0 0 Yanıtla

Advertisement