Ünyespor, Cevdet Uzunköprü'ye Emanet - Son Dakika
Spor

Ünyespor, Cevdet Uzunköprü'ye Emanet

Ünyespor, Cevdet Uzunköprü\'ye Emanet

Ünyespor'un daha önce anlaşmaya vardığı teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Ünye'ye gelerek yeni sezon hazırlıklarına başladı.

31.05.2013 02:32  Güncelleme: 07:30

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Ünyespor'un daha önce anlaşmaya vardığı teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Ünye'ye gelerek yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni sezonda 3. Lig'de mücadele edecek olan Ünyespor'un Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü oldu. Ünye'ye gelerek Başkan İrfan Şahin ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Uzunköprü, Ünye'de olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Başarı getirecek inancı ve kanısıyla Cevdet Uzunköprü'ye yeni sezonda takımı emanet edeceklerini belirten Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, "Geçtiğimiz sezon 2. Lig'de başarısız bir sezon geçirerek 3. Lig'e düştük. Ama başarısız olduk diye de yönetim olarak burayı bırakıp gedemezdik. Sonuç itibariyle Ünyespor Ünyelilerindir. Biz de bu memlekette yaşıyoruz. Bize güvenen hemşerilerimize Ünyespor'u bıraktı gitti dedirtmemek adına görevimizin başındayız. Sezon biter bitmez yeniden bir çalışma içerisine girdik. Bu itibarla bizi tekrar başarıya götürebilecek yeniden hedefe görebilecek, dayanışma ve kaynaşmayı sağlayabilecek, yeni bir heyecan getirebilecek bir isimle anlaşmak istedik. Daha önce Ünyespor'unuzu 3 sezon çalıştıran, bir kez Play-Off'a, bir kez de şampiyon yapan Cevdet Hoca ile çalışmaya karar verdik" diye konuştu.

Yeniden Ünye'de olmaktan ve Ünyespor'da çalışacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Cevdet Uzunköprü, "Ünyespor çok köklü bir kulüp, her zaman hedefleri olan bir kulüp. Hiç hak etmediği bir ligden bir an önce taraftarı ve camiasıyla kenetlenip bir üst lige çıkmak için sonuna kadar savaşıp hak ettiği yer de görmek istiyoruz. İşimiz tabi ki kolay değil. Çünkü takım yok ortada. Takımda sadece 7-8 genç oyuncumuz var. Bunun dışında tek oyuncumuz yok. 3. Lig hiç kolay değil. Çünkü yaş sınırı var. TFF'de bununla ilgili bir toplantı yapılacak. Bu toplantıdan çıkacak sonuç çok önemli. O yüzden yeni bir kadro kuracaksın. Bu kadroyu kurarken Türkiye'nin 81 ilindeki bütün takımlardaki oyuncuları araştırmak zorundasın. Bu yönde çalışmamız ve hazırlığımız var. Bütçemize uygun en iyi kadroyu kurup Ünyespor'u yine eski günlere döndürmek istiyoruz. Özellikle herkesten yardım ve destek bekliyorum. Çünkü bir tek Ünyespor var, başka Ünyespor yok. Herkes bu camia altında kenetlenip bu takımı layık olduğu yere taşımak istiyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünyespor, Cevdet Uzunköprü'ye Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement