Urfaspor'da Kim Gidiyor Kim Kalıyor? - Son Dakika
Spor

Urfaspor'da Kim Gidiyor Kim Kalıyor?

Urfaspor\'da Kim Gidiyor Kim Kalıyor?

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da ayrılacak isimler yavaş yavaş belirlenmeye başladı.

11.07.2014 12:55

Transfer çalışmalarına hız veren sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, yeni sezonda hedefini şimdiden Süper Lig olarak belirlerken, takımda kimlerin gidip kimlerin kalacağı da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Alınan son bilgilere göre takımda Youssef Yeşilmen takımda kalırken, Sankoh ve Gökhan Kaba ayrılacak isimler arasında belirlerdi.

YOUSSEF YEŞİLMEN KALIYOR

PTT 1. Lig'de lige iddialı başlamak isteyen Şanlıurfaspor, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak mevcut kalecisi Fevzi Elmas ve Kardemir Karabükspor'dan kaleci Bora Körk'ü kadrosuna katan Sarı-Yeşilliler, iç transferde bir futbolcuyla daha anlaşma sağladı.
Şanlıurfaspor Transfer Komitesi, geçtiğimiz sezonun başında Turgutluspor'dan alınan forvet oyuncusu Youssef Yeşilmen ile yeniden anlaşma sağladı.

SANKOH, AZERBAYCAN'A GİTTİ

Bu arada Şanlıurfaspor'un yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Alfred Sankoh'un Azerbaycan'ın Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran ile anlaştığı öğrenildi. İki sezondur Şanlıurfaspor forması giyen ve bu sezon Sarı-Yeşilli ekip ile yollarını ayıran Sankoh, Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Hazar Lenkeran ile sözleşme imzaladığı belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Urfaspor'da Kim Gidiyor Kim Kalıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement