Vali Düzgün'den Kayserispor'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Spor

Vali Düzgün'den Kayserispor'a Moral Ziyareti

Vali Düzgün\'den Kayserispor\'a Moral Ziyareti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve beraberindekiler, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’a moral ziyaretinde bulundu.

14.08.2015 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve beraberindekiler, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri spor'a moral ziyaretinde bulundu.

Vali Orhan Düzgün, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve beraberindekilerle birlikte süper ligin ilk haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam eden Kayserispor'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Düzgün Kaysersipor'un süper ligde kalıcı olmasını istediklerini belirterek, takıma başarılar diledi. Düzgün, "Süper ligin sezon başlangıcında Kayserisporumuzu yeniden süper ligde görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Biz de sezonun ilk haftasında emniyet müdürümüzle, gençlik ve spor il müdürümüzle beraber kulübümüzün tesislerini ziyaret ederek, takımımıza yeni sezonda başarılar dilemek istedik. Bir önceki yıl Kayserispor bazı talihsiz maçlar sonucunda alt lige düşmüştü ama geçtiğimiz yılki kadrosunu koruyarak herhangi bir zayiat vermeden süper lige yükseldi. İnşallah süper ligde de kalıcı olmasını arzu ediyoruz. Kulüp başkanımız da 6 ay kadar ara verdi ama tekrar Kayserispor'un başında. Yıllardan beri kulübün hem süper lig anlamında hem sanki oyuncu fabrikası gibi Kayserispor'da oyuncu yetiştirerek diğer takımlara transferde çok önemli güzel sonuçlara imza attı. İnşallah bu sene de aynı başarısını devam ettirmesini arzu ediyoruz. Teknik ekibimizle beraber, yeni alınan transferlerle beraber kulübümüze süper ligde başarılar diliyoruz" dedi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ise ziyaretlerinden dolayı Vali Düzgün'e teşekkürlerini iletti. "Kimsenin şüphesi olmasın" diyen Başkan Mamur, "Ankara'da Osmanlıspor ile oynayacağımız sezonun ilk maçında ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kadromuz, sayın valimizin de söylediği gibi Anadolu takımlarının içerisinde onlar ayarında güçlü bir takım oluşturmaya çalıştık elimizden geldiğince. Hiç kimse merak etmesin, sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Osmanlıspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına devam eden futbolcuları da antrenmanda ziyaret eden Vali Düzgün ve beraberindekiler teknik direktör Tolunay Kafkas ve futbolculara başarılar dilerken, dondurma ve baklava ikram etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vali Düzgün'den Kayserispor'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement