Vanlı Sporcular Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Büyük Başarı Elde Etti - Son Dakika
Spor

Vanlı Sporcular Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Büyük Başarı Elde Etti

Vanlı Sporcular Anadolu Yıldızlar Ligi\'nde Büyük Başarı Elde Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Anadolu Yıldızlar Ligi'ne katılan Vanlı sporcular, Osman Bayraktar sezonunda büyük başarılar elde etti. Grup müsabakalarında 22 ayrı branşta derece elde eden 195 kız ve erkek sporcu, yarı final ve final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Van'dan 110 sporcu final müsabakalarına katılacakken, 85 sporcu ise yarı final müsabakalarında ter dökecek. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Anadolu Yıldızlar Ligi Joordinatörü Senem Eroğlu, Vanlı sporcuların başarılarına dikkat çekerek, umutlarının yarı final ve final müsabakalarının da başarılı geçmesi olduğunu belirtti.

11.08.2023 11:51

Van'da Anadolu Yıldızlar Ligi'ne katılan 195 sporcu başarılı oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmeye göre, Anadolu Yıldızlar Ligi'ne katılan 195 sporcu, yarı final ve final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Sporcular, 22 farklı branşta Van'ı temsil etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Anadolu Yıldızlar Ligi Koordinatörü Senem Eroğlu, sporcuların önemli başarılar elde ettiğini belirtti.

Eroğlu, "Van olarak lig başarımız oldukça iyi. Sporcularımız çok sıkı çalışarak bu başarıları elde etti. Özellikle kız sporcularımız neredeyse tüm spor kategorisinde yer almış durumda. Umarız yarı final ve final müsabakaları da istedikleri gibi sonuçlanır, Van'a kupa ve madalyalar ile dönerler. Antrenör ve sporcularımızda müsabakalarda başarılar diliyoruz." dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vanlı Sporcular Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Büyük Başarı Elde Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement