Vitor Pereira'dan sürpriz! Fenerbahçe'de Mbwana Samatta, Helsinki maçı kadrosuna alınmadı - Son Dakika
Spor

Vitor Pereira'dan sürpriz! Fenerbahçe'de Mbwana Samatta, Helsinki maçı kadrosuna alınmadı

Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off turunda oynayacağı Helsinki maçının kadrosunu UEFA'ya bildirdi, kadroya alınmayan futbolcular ise dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas, Kim Min-Jae, Burak Kapacak'ın yanı sıra Mbawana Samatta da kadroda yer almadı. Öte yandan Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği isimler Mauricio Lemos, Zanka, Steven Caulker, Caner Erkin, Diego Perrotti, Mame Thiam ve Sinan Gümüş'te kadroda olmayan diğer futbolcular.

18.08.2021 17:45  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Ligi play-off turunda Helsinki'yle karşılaşacak Fenerbahçe'de maç kadrosu UEFA'ya bildirildi. 11 oyununcu kadroda yer almazken takımın şu anda sağlıklı tek forveti konumunda bulunan Mbawana Samatta'nın da kadroda yer almaması dikkat çekti.

11 FUTBOLCU MAÇ KADROSUNA GİREMEDİ

Sarı-lacivertlilerin kadrosunda sakatlığı bulunan Dimitris Pelkas, Mbwana Samatta ile yeni transferler Kim Min-Jae ve Burak Kapacak kadroda yer almadı. Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği Mauricio Lemos, Zanka, Steven Caulker, kadro dışı kalan Caner Erkin, Diego Perrotti, Mame Thiam ve Sinan Gümüş de UEFA listesine yazılmadı.

Vitor Pereira\'dan sürpriz! Fenerbahçe\'de Mbwana Samatta, Helsinki maçı kadrosuna alınmadı

Son Dakika Spor Vitor Pereira'dan sürpriz! Fenerbahçe'de Mbwana Samatta, Helsinki maçı kadrosuna alınmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Orhan Bolat: Buna futbolcu diyen futbolun f sinden anlamıyor bu kesin. Sadece bu maç değil ben olsam Fenerbahçe nin isminin geçtiği hiçbiryere almam 1 0 Yanıtla

Advertisement