Volkan'dan sonra Emre de sezon sonunda teknik ekibe dahil edilecek! - Son Dakika
Spor

Volkan'dan sonra Emre de sezon sonunda teknik ekibe dahil edilecek!

Volkan Demirel'in teknik ekibe dahil olmasından sonra sezon sonunda futbolu bırakacak olan Emre Belözoğlu da kulüpte görev alacak.

04.09.2019 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran Volkan Demirel, 17 yıllık kariyerin ardından futbol hayatına noktayı koydu. Sarı-lacivertli camianın sembol isimlerinden olan Volkan, teknik direktörlük hayali için ilk adımı attı. 38 yaşındaki eldiven, son yıllarda kariyer planını yaparken hedefini teknik direktörlük olarak belirlemişti. Fenerbahçe'nin başında bir gün teknik adam olmak isteyen deneyimli ismin bir başka hedefi de 40 yaşına kadar futbol oynayabilmekti. Ancak şartlar Volkan'ın 40 yaş hedefinin gerçekleşmesini engelledi.

VOLKAN İLE GÖRÜŞME 5 SAAT SÜRDÜ

Yıllardır birinci kaleci olarak görev yapan Volkan Demirel, 3. kaleci olmasının kendisini zorlayacağını düşündü. Yurt dışından teklifler gelse de doğru olanın artık yeni kariyerine bu sezonla birlikte başlangıç yapmak olduğuna karar verdi. Kulüpte yapılan son görüşme yaklaşık 5 saat sürdü. Burada Volkan'ın artık futbolcu olarak değil farklı rollerde kulübe yarar sağlamasının doğru olacağı fikri ağır bastı. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde eski futbolcular nasıl idareci ya da teknik adam oluyorsa Volkan için de benzer bir plan yapıldı.

YENİ SPORTİF DİREKTÖR EMRE

Dahası gelecek sene futbol kariyerini noktalaması beklenen Emre Belözoğlu'nun da kulüpte idari olarak görev alması söz konusu.Bu durumla ilgili Milan ve Juventus örneği veriliyor. Bu iki kulüpte de eski futbolcuların idari ve teknik anlamda aldığı görevlerin benzerini Emre ve Volkan alacak. Volkan geleceğin teknik adamlığına, Emre ise sportif direktörlüğüne aday olacak. Milan'da Boban, Maldini, Juventus'ta da Nedved gibi kulübün sembol isimleri an itibariyle önemli ve farklı görevler üstleniyor.

ALİ KOÇ, JÜBİLE İÇİN BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Volkan Demirel için özel bir jübile organizasyonu olacak. Başkan Ali Koç'un göreve geldiğinden beri eski futbolcular ve mevcut kadrodaki bazı isimlere hak ettiği değeri vermek isteyen Ali Koç, Volkan'a da unutulmaz bir veda yapılmasını istiyor. Futbolculuğa veda ederken Fenerbahçe tarihine yakışır bir organizasyon isteyen Koç, Avrupa'da büyük kulüplerin yaptığı özel bir maç ayarlanmasını düşünüyor. Fenerbahçe'de oynamış önemli oyuncuların olduğu bir jübile maçıyla Volkan'a güzel bir anı bırakılmasını amaçlıyor.

(Skorer)

Volkan\'dan sonra Emre de sezon sonunda teknik ekibe dahil edilecek!

Son Dakika Spor Volkan'dan sonra Emre de sezon sonunda teknik ekibe dahil edilecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ALİ KOÇ VİZYONU: TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR. HASAN ŞAŞ & ÜMİT DAVALA İKİLİSİ YARATMAYA ÇALIŞAN EZİK ALİ KOÇ TAKTİKLERİ. ULAN HER ŞEYİNİZ GALATASARAY ÖZENTİLİĞİ 2 8 Yanıtla
    Sizde beşiktaştan gördünüz ozaman: Boş yapıyorsun 0 2 Bşr: Hastır lan 0 0
  • BJK Lİ volkan: ikiside zırrttoo 4 6 Yanıtla
    fercio: kime göre? neye göre ? 0 0
  • Doğan Akyüz: Bu iki karakter yoksunu olduğu müddetçe Fenerbahçe ister Türkiye ister Avrupada başarılı olacağını hiç zannetmiyorum.. 4 6 Yanıtla
    Gokhan: İnsan karşısındaki ni kendi gibi görürmüş buda sana yeter 3 0 Bşr: Sen adam mısın 0 0
  • Bin905: tencere yuvarlanıp kapağını bulacak yani.. 4 5 Yanıtla
  • Ali 62 fb: Anca konuşursunuz 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement