Wenger'in Kallström Pişmanlığı - Son Dakika
Spor

Wenger'in Kallström Pişmanlığı

Wenger\'in Kallström Pişmanlığı

Arsenal menajeri Wenger, sakatlığından ötürü en erken şubat sonunda sahaya çıkabilecek olan Kallström transferine ilişkin pişmanlığını itiraf etti.

03.02.2014 18:51  Güncelleme: 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsene Wenger için kış transfer dönemi Olivier Giroud, Nicklas Bendtner ve Theo Walcott'ın art arda sakatlıklarıyla başlamıştı. Bir alternatif santrfora imza attırmaları beklenirken uzunca bir süre Julian Draxler'e ilişkin beklenti ile geçti ve sonunda, transfer penceresinin kapanmasına saatler kala İsveçli orta saha oyuncusu Kim Kallström'ün imza attığı haber geldi. Peşine de sakatlık sonucu en az 1 ay oynayamayacağı bilgisiyle Arsenal'in Ocak transfer serüveni garip şekilde noktalandı.

Spartak Moskova'dan bedelsiz olarak, yalnızca maaşının ödenmesi karşılığında transfer edilen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, omurgasındaki sorundan ötürü en erken Şubat sonunda futbol oynayabilecek. İyileşme sürecinin Mart ortasına sarkma ihtimali de var ve neticede, en iyi şartlarda Arsenal önümüzdeki 7 maçta ondan yararlanamayacak. Üstelik tam da bu süreçte Mathieu Flamini iki maç daha cezalı, Jack Wilshere takıma bir hafta sonra dönecek ve Aaron Ramsey altı hafta sakat.

Sakat olduğunu son gün öğrenmiş

"Bu durumu (Kallström'ün sakatlığını) Cuma günü saat 5'te öğrendim. Artık ya buna rağmen imzaları atacaktık, ya da başka kimseyi almayacaktık. Mart ve Nisan ayında da fazladan bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir, hem zaten bedelsiz kiralık bir transfer. Ama her şey mümkün; her oyuncu gibi o da faydalı olamayabilir ya da bize galibiyeti getirecek hayati bir gol atabilir."

Meselenin en ilginç boyutu da Kim Kallström'ün sakatlığı. Kulübü Spartak'ın ara sezonda gittiği Abu Dabi kampında plaj futbolu oynayan İsveç milli oyuncu, geçtiğimiz Çarşamba günü sırtı üstü düşmüş ve bu kaza omurgasında küçük çaplı bir çatlağa sebep olmuştu. Bu nedenle Rus kulübü, esasında Şubat ayından itibaren tümüyle Arsenal tarafından ödenecek olan maaşın ilk 6 haftalık bölümünü üstlendi.

Oxlade-Chamberlain çözümü

Bu dönemde iki kez Liverpool'la oynayacak olan Arsenal, Manchester United ve Bayern maçlarında da İsveçli orta sahadan yararlanamayacak. Ancak sakatlıktan dönen Alex Oxlade-Chamberlain, eksiklerin sayısının fazla olduğu şu zamanda orta sahada görevlendiriliyor ve kendisine güvenen hocasını mahcup etmiyor.

Hafta sonu evinde ağırladığı Crystal Palace'ı 2-0'la geçen Arsenal'in iki golü de Ox-Chamberlain'den gelirken son 10 maçın 7'sinde kalesini gole kapatmayı başaran Arsenal'in takım savunması güven veriyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Wenger'in Kallström Pişmanlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement