Wushu Müsabakaları Nefes Kesti - Son Dakika
Spor

Wushu Müsabakaları Nefes Kesti

Wushu Müsabakaları Nefes Kesti

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Spor Kulübü Wushu Takımı 2014 yılı ilçe seçmeleri müsabakaları büyük ilgi gördü.

03.01.2014 10:14

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Spor Kulübü Wushu Takımı 2014 yılı ilçe seçmeleri müsabakaları büyük ilgi gördü.

19 Mayıs Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen müsabakalara katılan 40 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Kıran kırana geçen müsabakalarda sıkletlerinde dereceye giren sporcuklar ocak ayı içerisinde yapılacak olan il şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Anadolu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mahmut Şenoçak, "Biz gençlerimizi milli ve manevi değerlere bağlı, ahlaklı sporcu olarak yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. İnşallah geleceğin şampiyon sporcuları 19 Mayıs ilçesinden çıkacaktır. Bunun gayreti içerisindeyiz" dedi.

WUSHU Antrenörü Bilal Çelebi ise, "Sporcularımızın elde edecekleri başarılarla bizleri ilçemizi ve ilimizi gururlandıracaklardır. Geleceğin şampiyon adayı bu sporcularımızdan ileride çok büyük başarılar bekliyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Wushu Müsabakaları Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement