Yalova'da tutuklanan uyuşturucu şüphelisinin plaket aldığı ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Yalova'da tutuklanan uyuşturucu şüphelisinin plaket aldığı ortaya çıktı

Yalova\'da tutuklanan uyuşturucu şüphelisinin plaket aldığı ortaya çıktı

Yalova'da suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda uyuşturucuyla yakalanan şüphelinin, uyuşturucuyla mücadelede spora verdiği destekten dolayı bir kulüpten plaket aldığı ortaya çıktı. Operasyonda ayrıca 33 kilogram uyuşturucu, ruhsatsız tabanca ve fişekler ele geçirildi.

25.10.2023 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da geçen hafta suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda evinde 33 kilogram uyuşturucuyla yakalanarak tutuklanan şüphelinin, bir kulüpten uyuşturucuyla mücadelede spora verdiği destekten dolayı plaket aldığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ay önce Çınarcık ilçesinde C.T.'ye ait otomobilin kundaklanması üzerine başlattığı soruşturmada, olayı bir suç örgütünün işlediğini belirledi.

Yalova-Çınarcık karayolu kent güvenlik sistemi kameralarının yanı sıra kundaklamanın olduğu bölgedeki iş yerlerine ait 150 kameradan elde edilen 100 saatlik görüntüyü inceleyen polis, suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda, aralarında kamu görevlisinin de bulunduğu 7 kişiyi gözaltına almış, mahkemeye çıkartılan zanlılardan E.İ., Y.B. ve F.A. tutuklanmıştı.

Operasyonda E.İ.'nin ikameti ve dağ evinde 1 kilo 39 gram esrar, 32 kilo 400 gram Hint keneviri ele geçirilmişti. Yapılan diğer aramalarda 5 ruhsatsız tabanca, 170 fişek de ele geçirildi.

Uyuşturucu ele geçirilen evde şaşırtan plaket

Öte yandan, tutuklanan E.İ.'nin evinde ele geçirilen uyuşturucuların yanı sıra, bir spor kulübü derneği tarafından verilen plaket de dikkati çekti. Plakette, "Düzenlemiş olduğumuz kimsesiz ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durması için düzenlenen etkinliğimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" yazısı görenleri şaşırttı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova'da tutuklanan uyuşturucu şüphelisinin plaket aldığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement