Yalova'nın Demir Bilekleri Gözlerini Dünya Şampiyonasına Dikti - Son Dakika
Spor

Yalova'nın Demir Bilekleri Gözlerini Dünya Şampiyonasına Dikti

Yalova\'nın Demir Bilekleri Gözlerini Dünya Şampiyonasına Dikti

Azerbaycan'ın Bakü şehrinde 18-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında milli takım kadrosunda yer alan 13 Yalovalı sporcu, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.

19.06.2014 16:20

Azerbaycan'ın Bakü şehrinde 18-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında milli takım kadrosunda yer alan 13 Yalovalı sporcu, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı ziyaret etti.

Kaplan, sporcuları plaket ile ödüllendirirken, ardından 90. Yıl Spor Salonu'nda bilek güreşi maçı yaptı. Hedeflerinin dünya şampiyonasına damga vurmak olduğunu belirten bilek güreşi antrenörü Engin Terzi, "Bilek güreşi sporunu gençlere sevdirdiğim için çok mutluyum. Sporu sevmeleri ve azimle çalışmaları sonucu milli takıma birçok sporcu veriyor ve madalyayla ilimize dönüyoruz. Dursun Önder hocamızla beraber bu sporu Yalova'da yaymak ve ülkemizi temsil edecek yeni dünya şampiyonları çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Hedefimiz önümüzdeki dünya şampiyonasında da büyük başarılar elde etmek. Bize bu yolda desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Metin Kaplan ve Yalovalı sporseverlere teşekkür ederiz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova'nın Demir Bilekleri Gözlerini Dünya Şampiyonasına Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement