Yarışmacılar bir yandan koşarken bir yandan konser izledi - Son Dakika
Spor

Yarışmacılar bir yandan koşarken bir yandan konser izledi

Yarışmacılar bir yandan koşarken bir yandan konser izledi

Cenevre'nin en büyük ve en akılda kalıcı yarışı olarak adlandırılan ve eski şehir bölgesinde her yıl aralık ayının ilk cumartesi günü tamamen eğlenme amaçlı gerçekleştirilen 36. Escalade Koşusu c...

08.12.2013 08:21

Cenevre'nin en büyük ve en akılda kalıcı yarışı olarak adlandırılan ve eski şehir bölgesinde her yıl aralık ayının ilk cumartesi günü tamamen eğlenme amaçlı gerçekleştirilen 36. Escalade Koşusu canlı müzik eşliğinde yapıldı.

Sadece uluslararası atletlerin değil, farklı yaş gruplarından çocuklar, yetişkinler, farklı sektörlerden insanların katılabildiği ve geçen sene 25 bin kayıtlı kişinin koştuğu organizasyonda bu yılda da yüksek düzeyde katılım oldu.

Koşu parkuruna kurulan sahnede gerçekleştirilen konserde, yarışmacılar bir yandan koşarken bir yandan da canlı müziğin tadını çıkardı.

2 kilometre ile 8 kilometre arasında, farklı kategorilere göre düzenlenen koşularda katılımcılar, Cenevre'nin eski şehir bölgesindeki dar sokaklardan geçerek Bastion Parkı'nda yarışı sonlandırdı. En dikkat çekici ise çocukların ve yaşlıların koşuları oldu.

Yarışın sadece spor organizasyonu olmadığı ve sadece koşanlar için değil, eğlenmek için gelen herkes için birşeylerin bulunduğu park içinde çocuklar için düzenlenen eşek turları, buz pisti, atlı karıncalar, aileleriyle organizasyona gelenlere güzel bir gün yaşattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yarışmacılar bir yandan koşarken bir yandan konser izledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement