Duygun Yarsuvat: Prandelli ile Devam Edeceğim - Son Dakika
Spor

Duygun Yarsuvat: Prandelli ile Devam Edeceğim

Duygun Yarsuvat: Prandelli ile Devam Edeceğim

Galatasaray'ın başkan adaylarından Yarsuvat, göreve gelmesi halinde Prandelli ve ekibiyle yola devam edeceklerini söyledi.

10.10.2014 15:00  Güncelleme: 15:25

Galatasaray'ın başkan adaylarından Duygun Yarsuvat, son dönemlerde kulüpte yaşanan kaostan dolayı başkanlığa adaylığını koyduğunu ifade etti.

"KAOSU BİTİRMEK ADINA ADAY OLDUM"

GS TV'ye konuşan Yarsuvat, "Galatasaray'da son dönemlerde bir kaos ortamı oluştu. Bu kaosu bitirmek adına ayarlığımı koydum." dedi. Aysal yönetiminde bulunan birkaç ismi neden listesine aldığını açıklayan başkan adayı, " Ünal Aysal'ın yönetiminden insanlara listemde yer verdim çünkü devamlılığın kulüpte esas olması gerektiğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.




'ALBAYRAK G.SARAY SEVGİSİYLE YAŞIYOR'

Daha önceden Galatasaray yönetiminde yer almasına rağmen sonradan Aysal yönetiminden çıkan Abdurrahim Albayrak'ı da lisetesinde bulunduran Duygun Yarsuvat, Albayrak'ın çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu söyledi.Açıklamalarına devam eden başkan adayı, "Abdürrahim Albayrak'ı tercih etmemin sebebi, kendisini Galatasaray sevgisiyle yatıyor, Galatasaray sevgisiyle kalkıyor." dedi.

PRANDELLI İLE DEVAM!

Ayrılacağı yönünde hakkında birçok dedikodular çıkan Cesare Prandelli hakkında konuşan Yarsuvat, İtalyan teknik adam için şu ifadeleri kullandı: "Ne teknik kadroda, ne futbolcu grubunda bir değişiklik ön görmüyoruz. Böyle bir tasarrufumuz olmayacak. Düşünebiliyor musunuz? İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü geldi buraya. Başkan seçilirsem Prandelli ile başkanlık süresinde birlikte çalışacağız. Galatasaray'da çok önemli teknik adamlar harcandı. Örneğin, Lucescu'yu, Feldkamp'ı, Rijkaard'ı, Mancini'yi yedik."

Yarsuvat ayrıca Fatih Terim'in takımdan ayrılmasını hiçbir zaman istemediklerini söyledi.

YANLIŞ TRANSFERLER YAPILDI

Galatasaray en güçlü başkan adayından biri olan Duygun Yarsuvat, Ocak ayında yapılan transferlerin yanlış olduğunu söyledi.

Ocak'ta yapılan transferlerin her zaman zararlı olduğunu söyleyen Yarsuvat, "Bu aylarda takıma direkt katkı yapacak oyuncu bulamıyorsunuz. Ayrıca Ocak ayında istemedik oyuncular satılmaya çalışılır. Bu nedenle Galatasaray'ın parasını ıvır zıvır oyuncular ile harcamak istemiyorum." dedi.


Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Duygun Yarsuvat: Prandelli ile Devam Edeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement