Yassine Benzia'dan Fenerbahçe ile ilgili olay sözler - Son Dakika
Spor

Yassine Benzia'dan Fenerbahçe ile ilgili olay sözler

Fransa Ligi ekiplerinden Dijon'a transfer olan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Yassine Benzia, "Fenerbahçe'de başkan ve taraftarların isteği, teknik direktörden daha önemli görünüyor, teknik direktörün sözü geçmiyor." dedi.

04.02.2020 19:49  Güncelleme: 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaratan ve bu sezon gittiği Olympiakos'ta da başarılı olamayarak Ligue 1 ekiplerinden Dijon'a transfer olan Yassine Benzia, geniş bir röportaj verdi ve dikkat çeken sözler kullandı. Benzia, "Dijon'a transferim iki taraf için de 'kazan-kazan' demek. Genç oyuncuyum ve birçok maça çıktım. Ligue 1'de de, yurt dışında da tecrübem var. Dijon'a kalitemi göstermeye geldim, intikam hevesiyle doluyum." dedi.

"BU TECRÜBELERDEN DERS ÇIKARDIM"

Deneyimli oyuncu, "Yurt dışında işler kolay değildi. Olympiakos ve Fenerbahçe gibi iki büyük takımda oynadım. Ancak oralarda başkan ve taraftarların isteği, teknik direktörden daha önemli görünüyor, teknik direktörün sözü geçmiyor. Ancak ben bu tecrübelerden dersler çıkardım. Ayrıca Şampiyonlar Ligi de oynadım, bu da beni geliştirdi." ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Yassine Benzia\'dan Fenerbahçe ile ilgili olay sözler

Son Dakika Spor Yassine Benzia'dan Fenerbahçe ile ilgili olay sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Bin905 : biraz daha bekleseydin zaten fenev her sezon şampiyonlar liginde top oynuyor. 9 20 Yanıtla
    Reis: Cinconlu gene konuştu:)))))))zaaaaartttttt:))))) 3 0 19: Eziklerden biri yorum yapığını sanmış aklınca)) 2 0 Diego: Gelen gidenden 5-6 yiyen birisi mi söylüyo bunu 0 0
  • GS: şikeci fenev... 9 11 Yanıtla
    Andsmero: Sikeci gs fb bjk ve juventus 4 4
  • Maçlarda ayakta ve koltukta oturup uyuyan boş tene: Lan Ersun Yanal takımla toplantı yaparken sen en arkada oturup uyuyordun o yüzden kadro dışı kaldın bunu taraftar veya yönetim mi bu kararı aldı yok teknik direktör Ersun Yanal aldı...ve geç bile kalınmıştı 8 7 Yanıtla
  • Fenerli: oynadigin top kaç kuruş sen onu soyle bin ziyaaa atma ziyaa :))) 2 1 Yanıtla
  • Fenerli: Gelişmiş hali buysa üstün kalsın Ziyaaaa :))) 0 2 Yanıtla

Advertisement