Yazar'dan Siirt Spor Tepkisi - Son Dakika
Spor

Yazar'dan Siirt Spor Tepkisi

Yazar\'dan Siirt Spor Tepkisi

Siirtli Gazeteci Yazar Necati Mumay, "Siirt sporun amatöre düşmesinde seyirci kalındı ve taraftar imdat ederken kimse kılını kıpırdamadı" dedi.

10.02.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirtli Gazeteci Yazar Necati Mumay, Siirt Spor'un yerine alternatif olarak yeni kurulan 1969 Siirt Spor için düşüncelerini belirtti. Siirt spor köklü bir takım olduğunu hatırlatan Mumay, Siirt'in tek sosyal etkinliğinin yok olmasına tüm yetkililerin seyirci kaldığını iddia etti.

Kendi gazetesinde Siirt Spor ile ilgili yaşananları kaleme alan Mumay "Siz kalkın bu takımın ligden düşmesine seyirci kalın; taraftar imdat derken kılınız kıpırdamayın, sonra da 'Yeni Siirt spor' diye bir ütopyayı servis edin. Olay, umut satmaktan başka bir şey olamaz. Şimdi amatör bir takım törenle tanıtılıyor. Hatırlayanlar bilir, şimdi mecburen tekrar devreye giren Vali Bey Siirt spor'u kurtarmak amacıyla vaktiyle ünlü işadamlarını ikna edemediğini açıkça söylemişti. Sonuçta kayyumla yönetilen takım teslim bayrağını çekti, borçu olarak düştü. Ortalıkta dolaşan bir iddia, borç ödenmesin diye kulübün kapatıldığı yönünde. Bu konuda bir ihtarnameden de söz ediliyor. Yani spor kamuoyunun tepkisini törpülemeye yönelik bir hava seziliyor ki, önümüzdeki süreçte tutar mı tutmaz mı göreceğiz" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yazar'dan Siirt Spor Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement