Yeni Adresi Bu Kez Bir Gazete! - Son Dakika
Spor

Yeni Adresi Bu Kez Bir Gazete!

Yeni Adresi Bu Kez Bir Gazete!

Kariyerine MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'de devam eden Steven Gerrard, futbol hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

27.02.2016 06:00

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Kariyerine MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'de devam eden Steven Gerrard, futbol hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

İngiliz futbolu ve Liverpool'un sembol isimlerinden olan yıldız futbolcu, Ada basının önde gelen gazetelerinden The Telegraph'da köşe yazarı oluyor.

Gazeteden yapılan açıklamada, deneyimli futbolcunun ilk yazısının bu hafta sonu Capital One Cup'ta oynanacak Manchester City - Liverpool maçının ardından yayımlanacağı duyuruldu.

Yazarlık macerası hakkında konuşan Gerrard, oldukça heyecanlı olduğunu ve taraftarlar ile buluşmayı dört gözle beklediğini söyledi.

Yıldız futbolcu, "İlk yazımı yazarak, köşe yazarı olmak için sabırsızlanıyorum. Değerlendirmelerim ile modern futbolun bilinmeyenlerini ve taraftarların gözden kaçırdığı detayları futbolseverler ile buluşturmayı deneyeceğim" dedi.

The Telegraph Gazetesi Spor Müdürü Adam Sills de İngiliz futbolcunun, jenerasyonun en ilham verici ismi olduğunu ve bu projenin kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Yeni Adresi Bu Kez Bir Gazete! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement