Yeni Bir Tehlike Mclaren'in Kapısında - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yeni Bir Tehlike Mclaren'in Kapısında

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Yeni Bir Tehlike Mclaren\'in Kapısında

Sürücüler Klasmanı Şampiyonluğu Ferrari Adına Yarışan Kimi Raikkonen'e Kaptırılınca İngiliz Takımı Mclaren Fıa'ya Başvurdu. Şimdi Yepyeni Bir Tehlike Takımın Kapısında.

Sürücüler Klasmanı şampiyonluğu Ferrari adına yarışan Kimi Raikkonen'e kaptırılınca İngiliz takımı McLaren FIA'ya başvurdu. Şimdi yepyeni bir tehlike takımın kapısında.

Ajansspor.com'un haberine göre, McLaren, Lewis Hamilton'un Sürücüler Klasmanı'nda şampiyonluğa ulaşabileceği umuduyla yaptığı itirazda haksız bulunur ve 2008 sezonunda yarışacak otomobilde Ferrari datalarına rastlanırsa takım sezona eksi puanla başlayacak.

FIA adına konuşan Max Mosley daha önce yaptığı açıklamada "Yapılan araştırmada McLaren otomobilinde Ferrari parçası bulunmadı. Ancak fikir olarak esinlenilmiş olabileceği varsayımı da gözönünde bulunduruluyor ve eğer bu şekilde bir sonuç çıkarılırsa bu durum 2008 Sezonu'na da yansıyacak" demişti.

Henüz kesinleşmiş bir ceza durumu olmadığını dile getiren Mosley bu durumun gelecek sezonda pilotları da etkileyebileceğini belirtti.

Kaynak: DHA