Yeni Kavga! Bursaspor Vs Fenerbahçe - Son Dakika
Spor

Yeni Kavga! Bursaspor Vs Fenerbahçe

Yeni Kavga! Bursaspor Vs Fenerbahçe

Fenerbahçe ve Bursaspor yönetimleri Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar nedeniyle demeç savaşlarına başladı.

21.11.2014 16:30

Fenerbahçe kulübü, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'i pazartesi günü oynanacak karşılaşma öncesi verdiği demeçler nedeniyle eleştirirken Bursaspor cephesi de Şenol Güneş'in yanlış anlaşıldığını savundu.

FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

Sarı lacivertli kulüp, Şenol Güneş'in Milli Takım'ın Kazakistan ile oynadığı maç öncesinde taraftarlardan tepki gördüğü için maçta oynamama kararı alan Volkan Demirel'in sahada kalması gerektiğine yönelik açıklamalarına şu şekilde cevap verdi:

"Dün bir televizyon kanalında konuşan ve bugün yazılı basında da yer alan, Teknik Direktör Şenol Güneş’in, milli takımın kalecisi ve kaptanımız ile ilgili açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarımızdan önce olduğu gibi, Fenerbahçe’yle oynayacak olan takımların, maçın hemen öncesindeki açıklamalarıyla yaptıkları algı yönetimi artık kronik bir hal almıştır.Milli Takımda bir dönem teknik direktörlük yapmış bir isme, kaptanımızla ilgili hedef göstermeye yönelik yaptığı açıklamalar yakışmamaktadır.Şenol Güneş’e tavsiyemiz, bir açıklama yapma zorunluluğu hissediyorsa, kendi oyuncularıyla ve takımıyla ilgili demeçler vermesidir."BURSASPOR'UN CEVABI

Yeşil-beyazlı kulüp de Fenerbahçe'nin bu açıklamasına vakit geçmeden cevap verdi. Bursaspor'un resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada:

"Hocamızın yaptığı açıklamalar ciddiyetle dinlendiği takdirde, kendisinin olaylar hakkındaki görüşlerinde kimseyi suçlamadığı açıkça görülmektedir. Milli Takım kalecisi, hepimizin kalecisidir. Hocamız, verdiği demeçte, tüm oyunculara yapılan her türlü saldırının yanlış olduğunu, Volkan'ın da olaylar karşısında güçlü karakter yapısıyla durması gerektiğini söylemiştir. Bunun hedefle algı yönetimiyle ne ilgisi var? Krizden beslenen, haksızlığı hak görenlerin bunu anlaması mümkün değildir. Hocamızın duruşu, ilkeleri dün neyse bugünde aynıdır. Bu olayların hiçbirinin içinde dün de yoktur, bugün de olmayacaktır."Kulüplerin yöneticilerine, sorumlu davranma çağrısında bulunulan açıklamada, "Hocamızın bilgi ve birikimini göz önüne alırsak, tavsiyeye ihtiyacı olmadığı da açıkça görülmektedir. Ortamı tozu dumana katıp kirli emelleri olanlar bunu anlayamaz. Tüm kulüplerimize saygı duyuyoruz." ifadeleri kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Yeni Kavga! Bursaspor Vs Fenerbahçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement