Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu ve Mehmet Taş'a Teklif Götürdü - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu ve Mehmet Taş'a Teklif Götürdü

Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu ve Mehmet Taş\'a Teklif Götürdü

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor’un transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

22.06.2016 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor'un transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Sportif Direktör Ali Ravcı ve Teknik Direktör Bayram Bektaş tarafından hazırlanan listeye göre görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, birçok isimle telefonda ya da yüz yüze görüşmeler gerçekleştirerek nabız yokluyor. Sağ beke Erkan Sekman ile birlikte forma rekabetine girecek birini almak isteyen yönetim, Karabükspor'dan İzzet Yıldırım ve Alanyaspor'dan Caner Arıcı ile masaya oturdu. Bu iki isimden birini tercih edecek sarı-kırmızılılar aradığı sol beki ise Osmanlıspor'da buldu. Lübnan asıllı sol bek oyuncusu Bilal Aziz'le görüşen kulüp, tecrübeli oyuncuyla imza aşamasına geldi. Taraftarı en çok heyecanlandıran isim olan Muhammed Reis transferinde ise yıldız oyuncuyla dün yüz yüze görüşen Başkan Adil Gevrek, bu oyuncuyla birçok konuda anlaşma sağladı. Maddi konulardaki pürüzlerin giderilmesiyle Reis'e imza attıracak yönetim, transferde sessizliğini bu isimle bozmaya hazırlanıyor.

TECRÜBELİ İSİMLERLE MENAJERLER ARACILIĞIYLA GÖRÜŞÜLDÜ

Yeni Malatyaspor'un takviye yapacağı diğer mevkilerde ise Mersin İdmanyurdu ile sözleşmeleri biten forvet Eren Tozlu ve orta saha oyuncusu Mehmet Taş ile ilgilendiği öğrenildi. Süper Lig'den düşen Akdeniz temsilcisinin iki tecrübeli ismiyle menajerler aracılığıyla görüşen Yeni Malatyaspor bu isimlerden haber bekliyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu ve Mehmet Taş'a Teklif Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement