Yeni Malatyaspor Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Yeni Malatyaspor Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Yeni Malatyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu İrfan Başaran, “Biz kazandığımız taktirde kimsenin eline bakmayacağız” dedi.

24.03.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu İrfan Başaran, "Biz kazandığımız taktirde kimsenin eline bakmayacağız" dedi.

Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda uzun sakatlığından sonra ilk kez Fethiye karşılaşmasında forma giyen orta saha oyuncusu İrfan Başaran, "Yaklaşık 1 ay sonra ilk defa oynadım. Fizik kondisyon olarak kendimi iyi hissetmedim. Rakım düşük olunca zorlandım. Ama kazandık. Geriden gelerek bu sezon ilk kez bir maçı galip bitirdik. Rakip ikinci yarı oyundan düştü. Biz de iyi pas yaparak oyun ciddiyetimizi kazanma isteğimizi kaybetmedik. Serkan Çalık ve Emrah Kol kardeşim de güzel goller attılar sağ olsunlar. Galibiyeti getirdiler. Biz bir takımız. Oynayan oynamayan herkes şampiyonluk için kenetlendi. Biz kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Kazandığımız takdirde kimsenin eline bakmayacağız. Kazandığımız takdirde bu yolun sonu şampiyonluk" dedi.

Takım arkadaşlarının hepsinin birbirinden değerli olduğunu söyleyen Başaran, "Bu hafta takımın en kötüsü bendim. Yaşlı büyük ağabeylerim kardeşlerim var burada. Biz bir takımız. Galibiyette basının da taraftarın da takımdaki tüm oyuncuların da emeği var. Sadece benle alakalı bir durum yok. Aydın oynadığımız maçı ilk maçta ben yoktum. İyi bir takımmış. 5 oyuncuyu tanıyorum oradan. Kazanmamız lazım. Allah'ın izniyle inşallah 3'te 3 yapacağız" diye konuştu.

Oyuna sonradan giren ve takımın galibiyet golüne imza atan Emrah Kol ise, "Mağlup durumda iken galibiyete uzanmak çok güzel bir şey" dedi.

Takımda herkesin kendini hazır tuttuğunu kaydeden Kol, "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi bir mücadele gösterdik. Mağlupken galibiyete uzanmak çok güzel bir şey. Şampiyon olmak için bu tür maçları kazanmamız önemli. Herkes kendini hazır tutuyor. Oyuna sonradan giren oyuncuların katkı vermesinin en büyük nedeni bu bence. İçerideki maçların kolay geçeceğini düşünüyorum. Çünkü taraftarımızın desteği bizi inanılmaz motive ediyor. Aydınspor 1923 maçını kazanarak seriye devam etmek istiyoruz. Bu işin peşini bu saatten sonra bırakmayacağız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement