Yeni Malatyaspor İzmir'de Güldü - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor İzmir'de Güldü

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Altınordu galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "6 maçın 4’ünü kazandık" dedi.

29.11.2015 18:36

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Altınordu galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "6 maçın 4'ünü kazandık" dedi.

PTT 1. Lig'in 13. haftasında Altınordu, sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yeni Malatayaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, çok önemli bir maç kazandıklarını belirterek, "Altınordu Kulübü'nü, hocalarını ve alt yapısını inanılmaz derecede vizyonlu, önemli bir takım olarak görüyorum" dedi.

Bu karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu anlatan Buz, "Futbolcularım istediklerimizi yerine getirdi. Buraya kadar gelip bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu galibiyet onlara armağan olsun" diye konuştu.

Takıma geldiğinde 5 puana sahip olduklarını belirten tecrübeli hoca, "6 maçın 4'ünü kazandık. Takım dip yapmıştı, oradan çıkmak gerekiyordu. Futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. 17 puan yaptık. Ayaklarımız sağlam basarak önümüze bakmamız gerekiyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor İzmir'de Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement