Yiğidolar Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Yiğidolar Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor

Yiğidolar Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor

Ligde son 4 maçtan 3'ünü kazanan, 1'inde sahadan beraberlikle ayrılan Sivasspor, deplasmanda Gaziantepspor'u yenerek hem çıkışını hem de yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor

03.11.2013 12:29

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor'u yenerek, son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligde geride kalan 9 haftada 16 puan toplayan ve son 5 yılın en iyi ilk 9 hafta performansını sergileyen kırmızı-beyazlı ekip, yarın Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantespor'a konuk olacak.

Son olarak ligin 5. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Sivasspor, bu maçtan sonra ligde 3 galibiyet 1 beraberlik aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 42 gündür yenilmeyen Yiğidolar, 6. haftada Elazığspor'u deplasmanda 4-2, 7. haftada sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0, 9. haftada Sivas'ta Kayseri Erciyesspor'u 2-0 mağlup etti, 8. haftada ise Trabzonspor deplasmanından 1 puanla döndü. Bu periyotta, rakip fileleri 8 kez havalandıran Sivas ekibi, kalesinde ise 2 gol gördü.

İlk 9 haftada 6 kez fileleri havalandıran Aatif Chahechouhe ile asistleriyle takıma önemli katkı sağlayan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Cicinho, Gaziantepspor karşısında Yiğidolar'ın en büyük kozu olacak.

Kamil Ocak Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Gaziantepspor-Sivasspor maçını, hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Nihat Mızrak'ın yapacağı karşılaşmada, Muharrem Yılmaz dördüncü, Yaşar Kemal Uğurlu beşinci, Özer Özden altıncı hakem olarak görev alacak. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yiğidolar Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement