Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, Ziraat Türkiye Kupası’nın kendileri için geride kaldığını belirterek, "Önümüzde Hacettepespor maçı var. Bu maçı kazanıp, ligde iyi bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

30.10.2014 13:18

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri için geride kaldığını belirterek, "Önümüzde Hacettepespor maçı var. Bu maçı kazanıp, ligde iyi bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Gevrek, Ziraat Türkiye Kupası'nda Samsunspor'a penaltı atışları sonrası elendiklerini hatırlatarak, "Kupada yolumuza devam etmek istiyorduk ama olmadı. Samsunspor deplasmanında iyi mücadele ettik. 90 dakika ve uzatma dakikaları 0-0 sona erdi. Penaltı atışları sonucu elendik" ifadelerini kullandı.

Pazar günü deplasmanda Ankara ekibi Hacettepespor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Gevrek, "Geçtiğimiz haftayı bay geçtik. Özellikle sakat futbolcularımızın takıma katılması adına bu haftayı en iyi şekilde değerlendirdik. Önümüzde Hacettepespor maçı var. Takımımız Samsun'dan Ankara'ya geçti. Zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, ligde iyi gidişimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement