3 Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

3 Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor

3 Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor

Paul Walker'ın ardından tekrar hızlanmaya başlıyorlar.

27.09.2015 13:47
Mahmut Saral - -

Sinema dünyasının en hızlı serisi Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) için en az 3 yeni üye daha yolda gibi görünüyor. Yıldız oyuncu Paul Walker'ın bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi sebebiyle sinema dünyası yasa boğulurken, Walker'a bir veda anlamı taşıyan Furious 7, geçtiğimiz yıl vizyona girmiş ve 1.5 milyar dolar hasılat elde ederek seri rekoru kırmıştı.


7 numaralı filmle Paul Walker'a, film içinde de Brian'a veda edilmişti. Peki sonrasında ne olacaktı?


Universal Başkanı Donna Langley, 2014 yılında konuşmuş ve 7 numaralı filmin ardından en az 3 yeni Hızlı ve Öfkeli filmi daha yapabileceklerini bildirmişti.


Şimdi bir yeni bilgi de serinin önemli isimlerinden Vin Diesel'dan geldi. Diesel, Facebook hesabından bir mesaj paylaşarak, filmin hayranlarına teşekkür etti ve Universal ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Hızlı ve Öfkeli 8'in yeni bir üçlemenin başlangıcı ve bu üçlemenin de serinin sonu olacağını bildirdi. Yani Hızlı ve Öfkeli 8, 9 ve 10 yolda. Böylelikle Diesel, Langley'in önceki açıklamasını da doğrulamış oluyor.


Sıradaki filminin isminin Fast 8 (Bu kez Furious değil) olması bekleniyor ve Diesel, filmin yönetmenini de sıradaki Facebook mesajıyla duyuracağını bildiriyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 3 Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement