Apple'dan Bomba Transfer - Son Dakika
Teknoloji

Apple'dan Bomba Transfer

Apple\'dan Bomba Transfer

Apple’ın yeni iOS cihazları hakkında sızıntılar var, ancak şirketin tam olarak neler planladığını bilemiyoruz. Son olarak moda devi Yves Saint Laurent’in eski CEO’su Paul Deneve’ın ...

05.07.2013 20:59

Apple'ın yeni iOS cihazları hakkında sızıntılar var, ancak şirketin tam olarak neler planladığını bilemiyoruz. Son olarak moda devi Yves Saint Laurent'in eski CEO'su Paul Deneve'ın Apple'da göreve gelmesi kafalarda soru işareti yarattı.

Apple cephesinde son günlerde oldukça hareketlenme var. Bir yandan iPhone 5S, iPad 5 ve ucuz iPhone'la ilgili yeni sızıntılar meydana gelirken; şirketten de transfer atağı gerçekleşti. Moda dünyasının ünlü markalarından biri olan Yves Saint Laurent'ın eski CEO'su Paul Deneve, Apple'da göreve başladı. Yapılan açıklamaya göre Deneve özel projelerde çalışacak ve bu konularda direkt olarak Tim Cook'a rapor sunacak.

Başlangıçta dedikodu olarak çıkan bu gelişme böylece resmiyete kavuşmuş oldu. Bloomberg'ten Adam Satariano Twitter'a yazdığı mesajda da Paul Deneve'nin özel projelerde olduğunu, perakende olmadığını belirtti. Tabii ki bu özel projeler merak konusu, ama ne oldukları şimdilik belli değil. Diğer yandan Deneve'nin 1990 ile 1997 arasında Apple'da çalıştığını da belirtelim.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Apple'dan Bomba Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement