Apple Watch, 24 Nisan'da tüketiciyle buluşuyor. Ama saatin modelleri arasındaki farklılık ve fiyat etiketi de dikkat çekici. Başlangıç fiyatı 350 dolar. Altın modelin fiyatı ise 17.000 dolara kadar çıkıyor.
Cupertino'lu şirket ilk akıllı saatine fazlaca odaklandı ve kullanıcılara en iyisini sunmak istiyor. Ama yeni bir iddia bazı sorunların olduğunu ileri sürdü. Apple Watch'un ana tedarikçisi Quanta'nın %30 hatasız bir oranda olduğu ve düşük verim ile mücadele ettiği rivayet ediliyor. Madalyonun diğer tarafında Foxconn'un yardımı var. Detaylara biraz daha bakalım.
Yeni söylentiler
Ctimes'ın raporuna göre 3000 Foxconn çalışanı Quanta'ya katılmış durumda. Bu gelişmenin ana amacı işçi sayısını ve üretim kapasitesini arttırmak. Kaynak yukarıda da bahsettiğim gibi Apple Watch'un %30 hatasız oranda olduğunu ve bunun da düşük olduğunu söylüyor. Gerçi rakamın böyle olmasının diğer nedeni siparişlerin daha sonra başlaması olabilir.
Daha önce sizlerle paylaştığım 3 milyon sevkiyat haberinde de Quanta dışında Apple Watch üretimine Foxconn'un da katılacağından bahsetmiştim. Şimdiki bu raporla birlikte Foxconn'un tedarikçilerden biri olduğu yeniden teyit edilmiş oluyor.
Tabii şimdilik sözde bu iddiaların ne kadar doğru ya da yanlış olduğu belli değil. Yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Son Dakika › Teknoloji › Apple Watch'un Üretimindeki Sorun Nedir? - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.