Avea, GSMA Kongresi'nde! - Son Dakika
Teknoloji

Avea, GSMA Kongresi'nde!

Avea, GSMA Kongresi\'nde!

Türk Telekom Grubu'nun mobil iletişim şirketi Avea, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde yerini aldı!

26.02.2013 01:00

Dünya çapında, mobil operatörlerin haklarını temsil eden GSM Association (GSMA)'in etkinliği Mobile World Congress, İspanya'nın Barcelona kentinde başladı. GSMA Yönetim Kurulu'nda Avea'yı temsil eden Türk Telekom Grup CEO ve Avea Yönetim Kurulu Üyesi Hakam Kanafani, mobil iletişim dünyasının yol haritasını belirleyen GSMA Kongresi'nde 2 panele konuşmacı olarak katılıyor

220'den fazla ülkeye uzanan GSMA, dünyanın 800 mobil operatörünün yanı sıra, daha geniş bir ekosistem içinde cihaz üreticileri, donanım sağlayıcılar, yazılım ve internet şirketlerinin yanı sıra finans hizmetleri, sağlık, medya, ulaşım ve altyapı gibi endüstrilerde faaliyet gösteren 230'dan fazla şirketi de birleştiriyor. İspanya'nın Barcelona şehrinde başlayan ve 3 gün sürecek "GSMA Mobile World Congress 2013" bir kez daha sektördeki dünya devleriyle, küçük ve orta ölçekli tüm GSM şirketlerini aynı platformda buluşturuyor. GSMA Yönetim Kurulu'nda Avea'yı temsil eden Türk Telekom Grup CEO ve Avea Yönetim Kurulu Üyesi Hakam Kanafani, bu büyük etkinlikteki 2 panelde konuşmacı olarak yer alıyor.

Türk Telekom Grup CEO, Avea Yönetim Kurulu Üyesi ve GSMA Yönetim Kurulu Üyesi Hakam Kanafani, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan MENA bölgesinde mobil eğitim, mobil sağlık ve mobil para gibi bölgenin gelişimine katkı sağlayan anahtar hizmetlerin analizi ve sektör içinde devletin destekleyebileceği inovasyon ve yeni işletme modelleri hakkında görüşlerini paylaşacak.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Avea, GSMA Kongresi'nde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement