Beklenen Oyun Watch Dogs Ertelendi - Son Dakika
Teknoloji

Beklenen Oyun Watch Dogs Ertelendi

Beklenen Oyun Watch Dogs Ertelendi

İlk açıklandığından beridir oyun dünyasına damgasını vuran Watch Dogs’tan beklenen kara haber geldi. Ubisoft oyunun ertelendiğini duyurdu. Beklenen oyunlarla ilgili son dakikadaki haberler sinir edici...

20.10.2013 22:29

İlk açıklandığından beridir oyun dünyasına damgasını vuran Watch Dogs'tan beklenen kara haber geldi. Ubisoft oyunun ertelendiğini duyurdu.

Beklenen oyunlarla ilgili son dakikadaki haberler sinir edici olabiliyor. Watch Dogs'un öyle oldu. Bu sonbaharda çıkması beklene oyun 2014'ün ilkbaharına ertelendi. Ertelenme sebebi ise Ubisoft'un aslında acele bir işi piyasaya çıkarmak istememesi. Bu yüzden oyunun geliştirilmesi ve cilalanması biraz daha sürecek. Rötuş işleri nedeniyle daha önce farklı oyunlar da ertelenmişti.

Watch Dogs'un durumuyla ilgili komple teorileri de var. Ubisoft'un satış stratejisi olarak bunu yaptığı ileri sürülüyor. Diğer yandan yeni nesil konsolların satışlarıyla ilgili bazı söylentiler de fısıltı gazetesindeki yerini çoktan almış durumda. Ama sonuç ne olursa olsun 2014'ten önce Watch Dogs'u göremeyeceğiz.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Beklenen Oyun Watch Dogs Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement