Call of Duty: Modern Warfare 3 Fragmanı ve Detayları Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Call of Duty: Modern Warfare 3 Fragmanı ve Detayları Duyuruldu

Call of Duty: Modern Warfare 3 Fragmanı ve Detayları Duyuruldu

Activision, Call of Duty serisinin yeni oyunu Modern Warfare 3'ü fragman ile duyurdu. Fragmanın yanı sıra oyunun senaryo detayları ve piyasaya çıkış tarihi de paylaşıldı. Oyunun çıkış tarihi 10 Kasım olarak belirlendi. Ayrıca oyuncular, önceki seriden toplanan içerikleri yeni oyuna aktarabilecekler. Oyun, bilgisayarların yanı sıra PlayStation 5 ve XBox Series X/S platformlarında da oynanabilecek.

10.08.2023 20:59

Activision, Call of Duty serisinin yeni oyunu bir fragman ile duyurdu. Beklendiği gibi Modern Warfare 3 olarak adlandırılacak yeni oyun için fragman ile birlikte senaryo detayları ve piyasaya çıkış tarihi de paylaşıldı. İşte Call of Duty,: Modern Warfare 3 oyununun detayları.

Modern Warfare 3 için daha fazla detay yolda

Yayınlanan fragman ile birlikte Call of Duty'nin yeni oyunu hakkında birçok yeni bilgiye kavuştuk. 2009'da yayınlanan Call of Duty: Modern Warfare 2'nin senaryosundan devam etmesi beklenen oyun için 17 Ağustos tarihinde daha detaylı bir bilgilendirme yapılması planlanıyor.

Activision yayınladığı fragman ile birlikte ayrıca oyunun çıkış tarihini de açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Modern Warfare 3, 10 Kasım tarihinde bizlerle olacak. Şirket ayrıca oyuncuların, Call of Duty: Modern Warfare II'de toplanan içeriklerin yeni oyuna aktarılabileceği müjdesini de verdi. Böylece oyuncular, önceki seriden silahlar başta olmak üzere birçok içeriği aktarabilecek.

Take-Two'dan çıldırtan açıklama " Red Dead Redemption'ın fiyatı gayet uygun"

Yayınlanan fragmana göz attığımızda ise oyunun kötü karakterinin önceki seride olduğu gibi Vladimir Makarov olduğunu söyleyelim. Oldukça güzel sahnelere yer verilen fragmanda hem gerçek hem de oyun içi görseller ile karşılaşıyoruz.

Activision'ın yeni oyunu bilgisayarların yanı sıra PlayStation 5 ve XBox Series X/S'te de kendisine yer bulacak. Diğer yandan muhtemelen oyun piyasaya sürüldüğünde Activision Blizzard, Microsoft'un bünyesine geçmiş olacak. Uzun süren tartışmaların ardından Microsoft'un dev oyun şirketini 69 milyar dolar karşılığında satın almasının karşısında şu anda sadece İngiltere Rekabet ve Piyasalar Kurumu bulunuyor.

Activison, yeni Call of Duty: Modern Warfare 3 ile yine oyun dünyasında büyük ses getirecek gibi görünüyor. Peki siz Call of Duty serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Call of Duty: Modern Warfare 3 Fragmanı ve Detayları Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement