Daha Önce Böyle Bir İphone Görmediniz! Gövde ve Ekran Camdan Oluşuyor - Son Dakika
Teknoloji

Daha Önce Böyle Bir İphone Görmediniz! Gövde ve Ekran Camdan Oluşuyor

Daha Önce Böyle Bir İphone Görmediniz! Gövde ve Ekran Camdan Oluşuyor

Apple, iPhone için hayal gücünün sınırlarını zorladığını gösteriyor. Ortaya çıkan yeni patentte Iphone'nun tüm gövde ve ekranının cam materyalden oluştuğu gözüküyor.

18.06.2016 17:45  Güncelleme: 15:05

Apple tarafından alındığı ortaya çıkan yeni bir patent; gövdenin ön ve arka panelinin kenarlarına doğru katlanmış sıradışı bir iPhone tasarımına işaret ediyor. En az tasarım kadar ilginç olan bir diğer şey ise bütün gövde ve ekranın cam materyalden oluşuyor.

Bu ilginç tasarım doğal olarak böyle bir telefonun kullanımının beraberinde getireceği konfor sorunlarını da akıllara getiriyor.

İLK DEĞİL

Söz konusu tasarımda çerçevelerin ortadan kaldırılma biçimi oldukça sıradışı olsa da bu Apple tarafından sunulan ilk çerçevesiz iPhone tasarımı değil.

Daha Önce Böyle Bir İphone Görmediniz! Gövde ve Ekran Camdan Oluşuyor
ONLARCA PATENT DURUYOR

Cupertinolu firma iPhone'un ekranını kenarlara doğru çerçevleri ortadan kaldıracak biçimde genişlettiği onlarca patent dosyalanmış durumda.

Cihazın nasıl kullanılacağını da ayrıntılı biçimde gösteren patent geçtiğimiz gün ortaya çıksa da aslında ilk olarak 2011'de dosyalanmış.

Son Dakika Teknoloji Daha Önce Böyle Bir İphone Görmediniz! Gövde ve Ekran Camdan Oluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Hırçın Karadeniz: türkler sırada bekliyor böyle bir toplum dünyada yok 14 4 Yanıtla
  • EYVAH EYVAH YANDIK ÜSTADIM DÜNYANIN SONU GELDİ: bizim teknoloji mal halkımıza ii oluo üretinde sokun telefonları bizim mallara aman oturalım 2 kıtap okuyalım dien yok telefon cıksada alak dıen var 7 3 Yanıtla
  • Ecem YILMAZ: Hic alma.cam nedir yha.telimi arabada unutsam gunesde yanar.yere dusse kirilir.e butun bilgiler telefonda yuklu paso telmi alicam. 5 0 Yanıtla
  • gazi kars: yap yap ama bestepeye 1 2 Yanıtla
  • chp,li: bende yeni bir raki modeli icat etmisler..cok yazik. 2 0 Yanıtla
  • buz patenti: Geçen sene bende cam materyaldan cep telefonu üretilebilir diye bilim ve sanayi bakanlığının resmi ttwitter sayfasında paylaştım ne beğenen ne yorum yapan oldu saçmaladım mı diye paylaşımı geri sildim. :))) Bizde türk yaparsa sıradan olur avrupa yaparsa adamlar yapmış deriz... 2 0 Yanıtla
  • vatan: urlaya yerlestir daha uygun 0 0 Yanıtla

Advertisement