Diablo 3: Reaper Of Souls Collectors Edition'a Yakın Bakış Videosu! - Son Dakika
Teknoloji

Diablo 3: Reaper Of Souls Collectors Edition'a Yakın Bakış Videosu!

Diablo 3: Reaper Of Souls Collectors Edition\'a Yakın Bakış Videosu!

Diablo 3'ün ek paketinin Collector's Edition sürümünü bu videodan inceleyin.

22.03.2014 18:03
Burçin Aygün - -

Blizzard tarihinin en meşhur ve en başarılı oyun serisi Diablo serinin üçüncü oyunu ile geri dönmüş ve büyük patırtı kopartmıştı. Başarılı bir oyun olmasına rağmen serinin ilk iki oyununa uzak yapısı ile eleştiriler alan yapımın ek paketi ise geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Diablo 3: Reaper of Souls adını taşıyan ek paket 25 Mart tarihinde ülkemiz de olmak üzere dünya çapında satışa çıkacak.


Merakla beklenen ve hikayeyi devam ettirecek olan Reaper of Souls, standart sürüm dışında bir de koleksiyoncuları mest edecek bir paket ile piyasada olacak. Kısaca Diablo 3: Reaper of Souls Collector's Edition adına sahip olan özel kutulu sürümün fiyatı da farklı olacak. Koleksiyonerler için çıkacak setin ilk inceleme videosu ise, heybetli kutudan çıkan ekstralar ve özel içerikleri gösteriyor.


Set, StarCraft 2, World of Warcraft gibi diğer Activision Blizzard oyunlarına dijital ekstralar sunarken, soundtrack CD'si, kamera arkası Blu-Ray ve iki adet DVD'si, kalın kapaklı sanat tasarım kitabı, özel bir mousepad ve Diablo 3 için başka dijital içerikler de paketin sahip oldukları arasında.


Diablo 3: Reaper of Souls Collector's Edition ülkemizde de ön siparişte.


Mobil kullanıcılarımız videoya buraya tıklayarak ulaşabilir.





Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Diablo 3: Reaper Of Souls Collectors Edition'a Yakın Bakış Videosu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement