Doom Açık Beta Detayları - Son Dakika
Teknoloji

Doom Açık Beta Detayları

Doom Açık Beta Detayları

DOOM Açık Beta Detayları Efsane serinin yeni oyunu modlar ile daha da güzelleşiyor.

12.04.2016 16:10

Doom-yeni-ekran-görüntüleri-multiplayer-detaylari-cikis-tarihi-4

DOOM Açık Beta Detayları

Efsane serinin yeni oyunu modlar ile daha da güzelleşiyor. Geçtiğimiz günlerde sizlerevemultiplayer modlarının anlatıldığı ve Doom tarihinde ilk kez sıranın şeytanlara geçtiğini ve artık oynanabilir 4 cehennem karakterini de sizlerle paylaşmıştık. Yapımcılar ise bu hafta sonu açık beta ile ilgili yeni bilgileri paylaştılar.

Doom için bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan açık betada içerikler belli oldu. Açık beta oyunculara iki harita sunuyor. Oyuncuların deneyebileceği iki haritanın isimleri ise Heatwave ve Infernal. Gösterilen modların tamamının oynanamayacağını hatırlatalım ve açık beta için oynayabileceğimiz modlar Team Deathmatch ve Warpath olacak. Evet oyun için çok daha fazla mod bulunmakta. Ayrıca haritalarda bununla sınırlı değil fakat hafta sonu yapılacak olan açık beta için sınırlı bir içerik bizleri bekliyor.

Bunun yanı sıra oyuncuların deneyebileceği silahlar oldukça fazla. Bildiğiniz üzere Doom için silah ve ekipman seçenekleri de oyunun çıkışından itibaren çok sayıda olacak fakat açık beta için erişebileceğimiz silahlar ve ekipmanlar şu şekilde;

Silahlar

Rocket Launcher

Plasma Rifle

Super Shotgun

Vortex Rifle

Static Rifle

Heavy Assault Rifle

Lightning Gun

Gauss Cannon Power Weapon

Ekipmanlar

Frag Grenade

Personal Teleporter

Siphon Grenade

DOOM açık beta tarihi 15 Nisan 2016 ve 18 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak ve Türkiye saati ile saat 07: 00'da başlayacak ve yine 07: 00'da son bulacak. Ayrıca Doom açık beta PC, PS4 ve Xbox One için geçerli olacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Doom Açık Beta Detayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement