Dota 2 Yeni Kamera Açısı - Son Dakika
Teknoloji

Dota 2 Yeni Kamera Açısı

Dota 2 Yeni Kamera Açısı

Milyonların gönlünde taht kurmuş, sevilen MOBA oyunu DOTA 2 için 3. perspektif açı kamerası ile oynana bir mod yapılıyor.

21.04.2015 10:16

Milyonların gönlünde taht kurmuş, sevilen MOBA oyunu DOTA 2 için 3. perspektif açı kamerası ile oynana bir mod yapılıyor.

Yapılan bu mod henüz indirilebilir veya oynanabilir bir halde değil fakat, mod için uğraşan kişiler bir test videosu çekmişler. İlk görüşte direk benzetebileceğiniz bir oyun var ki o da bu işi resmi olarak yapmış ve başarmış binlerce oyuncusu bulunan SMITE oyunu. " Action DOTA " isimli bu mod kahramanlarınızı 3. şahıs açısı ile görerek farklı bir oynanış sunuyor. MOBA oyunlarında hep böyle bir fikir vardı ve bunu SMITE çok iyi şekilde başardı. Daha önceden League of Legends ve StarCraft 2 için de bu tarz denemeler yapılmıştı, anlaşılan o ki, 3. kişi kamera açısı MOBA ve RTS'lerde istenen veya tercih edilen bir açı.

DOTA 2 Yeni Kamera Açısı

Mod yapımcıları bu videonun oyunun oynanabilirliği açısından bir test olduğunu söylüyor. Oyunun mekaniklerini ve fonksiyonlarını bu açıdan test edip ortaya ne çıkacağını görmek istemişler. Görünen o ki mod yapımcıları bu fikri beğenmiş ve üzerinde çalışmaya devam edecekler.

DOTA 2 Third Person – 3. Şahıs Kamera Açısı Oynanış Videosu

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Dota 2 Yeni Kamera Açısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement