Dünyanın En Büyük Karikatürünü Çizdik! - Son Dakika
Teknoloji

Dünyanın En Büyük Karikatürünü Çizdik!

Dünyanın En Büyük Karikatürünü Çizdik!

Dünyanın en büyük "işlerinden" birini işte böyle başardık ve tarihe geçtik! İşte o çılgın proje...

14.01.2012 18:00

Ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu, Samsung Electronics Türkiye ile gerçekleştirdiği "Galaksiye Notumuz Var!" projesi ile dünyanın en büyük karikatürünü çizerek, Guinness Dünya Rekorları listesinde yerini aldı.

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde çizimi gerçekleştirilen karikatür, yaklaşık 2 futbol sahası (10.952,055 m2) büyüklüğüyle, Guinness Dünya Rekorları'na kayıtlı en büyük karikatür oldu. Erdil Yaşaroğlu'na Guinness Dünya Rekoru sertifikası; Samsung Electronics Türkiye Cep Telefonları Pazarlama Müdürü Cem Sezer ile birlikte, Guinness World Records Türkiye Temsilcisi ve Tescilli Hakemi Şeyda Subaşı Gemici tarafından takdim edildi.

İlham kaynağı: Galaxy Note

Erdil Yaşaroğlu "Galaksi'ye Notumuz Var!" projesinin ilham kaynağının, Samsung'un son dönemde satışa sunduğu ürünü Galaxy Note olduğunu belirtti. Teknoloji ve mizahı harmanlayarak, iki buçuk futbol sahası büyüklükteki karikatürü yaratan Yaşaroğlu "Bunu evinizde sakın denemeyin. Şaka bir yana; Samsung'un bu özel projesi için birlikte çok çalıştık, çok eğlendik ve sonunda torunlarımıza bırakabileceğimiz neşeli, faydalı, kocaman bir proje gerçekleştirdik. O kadar kocaman oldu ki, rekor kırdık Guinness'e girdik. Hayalle başlayıp rekorla biten bu maceramız bizi mutlu etti. Umarım onu görecek bütün insanları ve uzaylıları da mutlu eder" dedi.

Dünyanın en büyük karikatürü işte böyle meydana getirildi! Videomuzda izleyin...

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Dünyanın En Büyük Karikatürünü Çizdik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement