Elmaslarla Kaplı, Servet Değerinde Bir Akıllı Telefon - Son Dakika
Teknoloji

Elmaslarla Kaplı, Servet Değerinde Bir Akıllı Telefon

Elmaslarla Kaplı, Servet Değerinde Bir Akıllı Telefon

Akıllı telefon modasına eklenen ve sadece belli bir kesime hitap eden servet değerindeki cihazlara bir yenisi daha mücevherleriyle birlikte katılıyor

16.07.2013 23:30

Burçin Aygün - - Sugar tarafından geliştirilen ve daha çok kadınlara hitap eden yeni bir akıllı telefon, üzerinde bulunan elmasların da sayesinde ulaşılması zor bir ürün halini alıyor. Swarovski Pure Brilliance mücevherleri ile kaplanan ürün, Android 4.2 işletim sistemi, 5 inç Sharp LCD ekran (1080p), dört çekirdekli MediaTek çip ile geliyor. 5.16 karatlık mücevherlerin değeri henüz bilinmezken, akıllı telefonun diğer teknik özellikleri ise şu şekilde: 2GB RAM, 8MP arka ve 1.3 ön yüz kamera, 16GB ya da 36GB tercihli dahili bellek.

Bu pahalı telefonun hedeflediği pazar ise Çin ve Avrupa olarak gözükmekte. Sugar yeni ürünü ile ilgili başka detay vermezken, büyük duyuru ve bilgi yağmuru için Ağustos ayını işaret ediyor. Pahada oldukça kıymet bir cihaz olarak görünen Sugar'ın mücevherli telefonu, her ne kadar kadınları hedef almış olsa da, şirkete göre ürünü yatırım haline getirmek isteyecek erkekler de sözkonusu olabilirmiş.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Elmaslarla Kaplı, Servet Değerinde Bir Akıllı Telefon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement