Google'ın ileri bir tarihe ertelediği Android etkinliğinde tanıtılması beklenen ürünlerden biri olan Nexus 10'un özellikleri belli olmaya başladı.
Samsung ile Google işbirliğinin ilk tablet bilgisayarı olacak olan Nexus 10'un özellikleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. 10inçlik yeni tablet bilgisayar, Nexus 7'ye kıyasla daha güçlü özelliklere sahip olacak.
BriefMobile sitesinin yayınladığı bilgiler de daha önceki birçok iddiayı doğrular nitelikte. Samsung imzalı tablette 10.1 inçlik bir ekran yer alıyor. Super AMOLED teknolojisini kullanan bu ekran 2560×1600 piksel çözünürlüğe sahip.
1.7GHz'lik çift çekirdekli Exynos 5250 işlemci ile güçlendirilen üründe 2GB kapasiteli RAM kullanılmış. Android'in 4.2 sürümünün yer aldığı ürünün diğer özellikleri arasında NFC, Wi-Fİ, Bluetooth 4.0, 16GB dahili hafıza, stereo hoparlörler yer alıyor. Aluminyum kasasıyla şık ve sağlam bir ürün imajı çizen tablet bilgisayar, önümüzdeki günlerde resmiyet kazanmış olacak.
Son Dakika › Teknoloji › Google Nexus 10′un Özellikleri Belli Oldu - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?