Hangi Telefonlar Android 6.0 Marshmallow Güncellemesini Alacak? - Son Dakika
Teknoloji

Hangi Telefonlar Android 6.0 Marshmallow Güncellemesini Alacak?

Hangi Telefonlar Android 6.0 Marshmallow Güncellemesini Alacak?

Yeni Android sürümüne geçecek cihazlarla alakalı liste yayınlandı.

06.10.2015 15:47
Hasan Uğur Nayır - -

Yeni sürüm işletim sistemi çıktığında amiral gemileri bu güncellemeden yararlanır. Genel olarak tüm şirketler tarafından yapılan strateji böyle. Peki geride kalan diğer modeller ne durumda? Android 6.0 güncellemesini onaylayan şirketler arasında HTC ve Motorola bulunuyor.


Geçtiğimiz günlerde HTC Amerika Başkanı güncellemeyi alacak modellerin olduğu bir liste yayınlamıştı. HTC One M8, M9, M9 Plus, E9, E9 Plus ve One E8 bu listede bulunan cihazlar. Desire Eye ve 820'nin de Marshmallow'a yükseltilmesi bekleniyor.


LG'den aslında direkt resmi bir doğrulama yok. Fakat şirketin Korece olan resmi destek sayfasına G3 ve G4 modelleri için Android 6.0 seçeneği eklenmiş. Ayrıca yeni sürüm Android'i kullanan G2 modeli de benchmark'ta sızdı.


Samsung cephesinde ise Galaxy Note 5, S6 Edge+, S6 ve S6 Edge, Note 4, Alpha, A8, A7 ve S5 Marshmallow'a geçiş yapacak gözüküyor. Ancak A5, A3 ve E serisi de güncellemeden yararlanabilir


Çinli MyDrivers sitesi Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak (Tahmin edilen modellerle birlikte) cihazlarla alakalı liste yayınladı. Tüm modelleri listeden kontrol edebilirsiniz.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hangi Telefonlar Android 6.0 Marshmallow Güncellemesini Alacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement