Hitman Episode 2 Yeni Video Yayımlandı - Son Dakika
Teknoloji

Hitman Episode 2 Yeni Video Yayımlandı

Efsane serinin yeni oyunu Hitman ile birinci bölümün etkisi devam ederken Hitman Episode 2 Yeni Video Yayımlandı.

28.03.2016 15:56

hitman-episode-2-yeni-video-gary-fragman

Efsane serinin yeni oyunu Hitman ile birinci bölümün etkisi devam ederken Hitman Episode 2 Yeni Video Yayımlandı.

Neden bölümler halinde piyasaya sürülmek istendi ve böyle bir anlayış ile oyun çıkmaya başladı ne kadar anlamsız olsa da Hitman kendi efsanesinin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Son zamanların bazı macera oyunlarına gerçekten yakışan bölümler şeklinde çıkış yaparak hikayenin devam etmesi gibi trend Hitman'e yakışmadığını düşünüyoruz fakat yine de efsanenin hastası olarak oynamadan edemiyoruz.

Hitman Episode 2 için yeni video yayımlandı görünün o ki IO Interactive yeni bölüm için hazırlıkları tamamladı ve reklam videoları da çekmeye başladı. Hitman Episode 2 ile ilgili bu video da 2 tane karakterimiz var ve kendileri kötülüklerini anlatıyorlar. isimli site üzerinden bir oylama başlamış durumda ve videonun da bizlere sorduğu soru şu; "Hangisini öldüreceksin?" Ortada iki adet Gary var. Birini seçmek zorunda olduğumuz vurgulanıyor. Oylarınızı site üzerinden kullanabilirsiniz.

Hitman Episode 2 için yayınlanan bu yeni video oyunun bize bıraktığı çeşitliliği anlayabiliyoruz. Fakat bu seçimlerimiz ileri ki bölümler için bir şeyleri değiştir mi onu bilemiyoruz.

Hitman Episode 2 Yeni Video

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Hitman Episode 2 Yeni Video Yayımlandı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hitman Episode 2 Yeni Video Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement