Hitman Sezonlara Ayrılıyor ! - Son Dakika
Teknoloji

Hitman Sezonlara Ayrılıyor !

Hitman Sezonlara Ayrılıyor !

Hitman'in yeni oyunu bildiğiniz gibi E3 2015'de tanıtılmıştı.

28.08.2015 15:46

hitman

Hitman'in yeni oyunu bildiğiniz gibi E3 2015'de tanıtılmıştı. Ardından gelen alpha oynanış videoları görsel ve yapay zeka kousunda her ne kadar serinin hayranlarını üzmüş olsa da en yayınlanan oyun içi görsellerde bu durum, en azından görsel açıdan düzeltilmiş gibiydi.

Oyunun bu sene sonunda piyasaya sürüleceğini düşündüğümüz zaman, yayınlanan bilgiler henüz oldukça az kalıyor. Bugün Amazon üzerinde listelenen oyun, bir anda internet alemine şok etkisiyle giriş yaptı. Bunun nedeni elbette oyunun ön siparişe açılması değil, sayfada geçen açıklama oldu. Amazon'un yazdığı açıklamada, yapımın piyasaya 7 bölüm ve 1. sezonuyla çıkacağı belirtilmiş. Ayrıca yapım, $60 fiyat etiketine sahip durumda…

Bir süredir macera oyunlarına uygulanan bu satış stratejisi, bu tür oyunlar için uygun mu sorusunun yanıtı ise oyuncularda. Haberin ardından dünya çapından oyuncuların tepkisi, Hitman'in yeni oyunu için oldukça olumsuz oldu. Bizim için de bu tür oyunlara uygulanması hoş olmayan bu sistem hakkında, sizin düşünceleriniz neler?

Hitman'in çıkış tarihi, PC, PS4 ve Xbox One platformları için 8 Aralık olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hitman Sezonlara Ayrılıyor ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement