Htc M8'in Kamerasına Daha Yakından Bakın - Son Dakika
Teknoloji

Htc M8'in Kamerasına Daha Yakından Bakın

Htc M8\'in Kamerasına Daha Yakından Bakın

HTC'nin dual sensörlü arka yüz kamerası için yeni bir sızıntı daha geldi.

06.03.2014 12:33
Burçin Aygün - -

HTC'nin yeni akıllı telefonu ve sıradaki amiral gemisi HTC M8, ya da iddia edildiği kadarıyla HCT All New One'ın resmi duyuru tarihi hızla yaklaşıyor. 25 Mart günü tanıtılması beklenen cihazın sızıntıları da durmak bilmiyor. Yeni nesil amiral gemisi Android telefonun şimdiye kadar öğrenilen özelliklerinden biri de çift sensöre sahip arka yüz kamerası oldu. Sızıntıların önde gelen adresi @evleaks, paylaştığı yeni bir görsel ile birlikte bahsi geçen özel kameranın detaylı halini sundu.


Ana kamera sensörünün yanında duran dual LED flaş bu sayede bir kez daha onaylanmış oluyor. Ancak halen kameranın gerçekte kaç MP olduğu bilinmiyor. Hatırlarsanız 2013 yılında piyasaya çıkan mevcut amiral gemisi HTC One'ın 4MP'lik UltraPixel kamerası beklenildiği kadar başarılı olmamıştı. Bolca şikayet alan kamera sonrası şirketin bu sefer çok daha güçlü bir aksam ile son kullanıcı karşısına çıkmasını bekliyoruz.


M8, One 2 ya da All New One adını taşıyacak olan telefon, kamera açısından oldukça güçlü rakiplerle karşı karşıya. Samsung'un yeni duyurduğu Galaxy S5, Sony'nin yeni canavarı Xperia Z2 ve LG'nin şimdiden satışına başladığı ve kamerası oldukça iyi yorumlar alan ürünü G Pro 2 ise bunlardan sadece birkaçı! 25 Mart günü resmi tanıtımının yapılması beklenen telefonun kısa bir süre içinde dünya genelinde satışa çıkacağı söyleniyor.




Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc M8'in Kamerasına Daha Yakından Bakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement