Huawei, Arsenal'e Sponsor Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Huawei, Arsenal'e Sponsor Oldu

Huawei, Arsenal\'e Sponsor Oldu

İngiltere’nin en başarılı futbol kulüplerinden Arsenal, teknoloji ortağı olarak Huawei’yi seçti.

25.01.2014 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Huawei ile Arsenal Futbol Kulübü arasında Resmi Akıllı Telefon Sponsorluğu imza töreninde, Arsenal'de oynayan gururumuz Mesut Özil de Huawei telefonuyla tanıştı.

Küresel bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Huawei ve Arsenal Futbol Kulübü imzaladıkları global ortaklık anlaşmasıyla, Huawei, Arsenal'in Resmi Akıllı Telefon Sponsoru oldu.

2015-2016 sezonunun sonuna kadar geçerli olacak Huawei ve Arsenal arasındaki küresel anlaşma, Arsenal menajeri Arsène Wenger ve İngiltere Premier liginin müthiş futbolcuları Mesut Özil, Aaron Ramsey ve Lukas Podolski'nin eşlik ettiği imza töreniyle gerçekleştirildi. Huawei ile Arsenal Futbol Kulübü arasındaki ortaklığı, İngiliz Premier Ligi'nde Arsenal ile Fulham kulüpleri arasında yapılan maç sırasında taraftarlarla resmi olarak paylaşıldı.

Küresel teknoloji ve iletişim firması Huawei ile dünyanın en iyi futbol kulüplerinden Arsenal'i teknolojik bir işbirliği çatısı altında bir araya getiren anlaşma konusunda Arsenal Futbol Kulübü Ticari İşlerden Sorumlu Direktör (CCO) Tom Fox anlaşmaya ilişkin şunları söyledi:

"Huawei'yi Arsenal futbol kulübünün resmi bir iş ortağı olarak görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Çin merkezli bir markayla imzaladığımız ilk küresel ölçekli anlaşma olmasıyla da ayrı bir önem taşıyor. Sezon öncesi turlar ve taraftarların dijital olarak taraftarlarla ilişkimizi aralıksız olarak sürdürmeye söz vermiştik, Huawei ile yaptığımız bu işbirliği de bunun en önemli göstergelerinden biri."

Özellikle İngiltere ve Avrupa'da markasını güçlendiren Huawei ile böylesi heyecanlı bir dönemde ortaklık yapmaktan da memnuniyet duyduklarını belirten Fox, "Huawei, tüm dünya nüfusunun üçte birine bilgi ve iletişim teknolojileri hizmetleri veren, alanında benzersiz liderliğe sahip bir marka" olduğunu ifade etti.

İki marka asındaki küresel işbirliği kapsamında, Arsenal Futbol Takımı yetkilileri ve oyuncuları, Huawei'nin İngiltere ve denizaşırı ülkelerde gerçekleştireceği iletişim ve tanıtım faaliyetlerinde yer alacak.

Huawei İngiltere Başkan Yardımcısı Mark Mitchinson da dünyanın önde gelen lider futbol kulüplerinden biri olan Arsenal ile ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti: "Huawei olarak, genç ve dinamik bir marka olmanın yanında aynı zamanda kendi alanımızda teknik olarak lider bir firmayız; bu da bizi Arsenal gibi küresel itibara sahip bir futbol kulübüyle mükemmel bir marka uyumu yakalamamız anlamına geliyor. Önümüzdeki yıllarda Emirates Stadyumu'ndaki tüm takımlarla çalışmayı umuyoruz".

Arsenal ve Huawei arasındaki anlaşma, aynı zamanda Arsenal maçları sırasında ve kulübün tüm dijital ve sosyal medya platformlarında Huawei'nin özel konumu, içerik ve marka görünürlüğünü kapsıyor. Buna ek olarak, Huawei Arsenal Futbol Kulübü'nün kapsamlı pazarlama veri bankasına erişim hakkı ile Emirates Stadyumu'nda oynanan organizasyonlarda şampiyon olan takımlarına, Huawei olarak özel ağırlanma imkanı sağlıyor.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Huawei, Arsenal'e Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement