Huawei Nova 12 Serisi Özellikleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Huawei Nova 12 Serisi Özellikleri Ortaya Çıktı

Huawei Nova 12 Serisi Özellikleri Ortaya Çıktı

ABD yaptırımlarının gölgesinde çalışmalarını sürdüren Huawei, orta segment Nova serisi için yeni bir model olan Nova 12'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Nova 12'nin özellikleri sızdırıldı ve telefonda 120 Hz yenileme hızına sahip ikinci nesil kavisli bir Kunlun cam, Kirin 830 işlemci, üçlü kamera kurulumu ve 60 Megapiksel selfie kamerası gibi özellikler bulunacak. Ayrıca, Nova 12 Pro modelinde Kirin 9000S işlemci, 100W hızında şarj olabilen 4.900 mAh pil ve 5G desteği bekleniyor. Telefonların ekim ya da kasım ayında tanıtılması planlanıyor.

27.09.2023 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD yaptırımlarının gölgesinde çalışmalarını sürdüren Huawei cephesinde orta segment Nova serisi için çalışmalar sürüyor. Son ortaya çıkan bilgiler Çinli üreticinin çok yakında Nova 12 serisini vitrine çıkaracağı yönüne. Peki akıllı telefonlar kullanıcılara neler sunacak? Huawei Nova 12 serisinin kilit özellikleri kısa süre önce belli oldu.

Huawei Nova 12 serisi neler sunacak?

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Moor Sky, Huawei Nova 12 serisinin özelliklerini gözler önüne serdi. Buna göre serinin standart modelinde 120 Hz yenileme hızına sahip ikinci nesil kavisli bir Kunlun cam mevcut olacak. Dört yıllık bir geliştirme süreci sonucunda ortaya çıkan cam, 24 saatlik kristal büyütme ve 1600 derecede sıcaklıkta gerçekleşen bir eritme de dahil olmak üzere 108 farklı prosedürden geçerek standart camlara göre fazlasıyla dayanıklı bir yapıya bürünüyor.

Telefonda yer alacak işlemcinin Kirin 830 olması bekleniyor. Arkada 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel telefoto ve 12 Megapiksel geniş açılı makro lensten üçlü kamera kurulumu yer alırken, önde 60 Megapiksellik bir selfie kamerası karşımıza çıkıyor. Öte yandan 88W hızlarında şarj olan 4.800 mAh'lik bir pilden beslenecek.

Vivo'nun uygun fiyatlı akıllı telefonu ilk kez ortaya çıktı!

Huawei Nova 12 Pro ise standart modele benzer ekran özellikleriyle gelecek. Akıllı telefona güç verecek yonga setinin ise Kirin 9000S olması muhtemel. Cihazda 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel telefoto ve 12 Megapiksel geniş açılı makro lensten oluşan üçlü kamera kurulumu bulunacak. Ön tarafta ise 60 Megapiksellik bir selfie kamerası mevcut. Son olarak 100W hızlarında şarj olabilen 4.900 mAh'lik bir pille gelecek. 5G destekli olması tahmin edilen akıllı telefonların ekim ya da kasım ayında tanıtılması bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Huawei Nova 12 Serisi Özellikleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement