Hush Kulaklık ile Sesi Kesin Ama Uyarıları Duyun - Son Dakika
Teknoloji

Hush Kulaklık ile Sesi Kesin Ama Uyarıları Duyun

Hush Kulaklık ile Sesi Kesin Ama Uyarıları Duyun

Eğer komşularınızın gece gürültüsü fazla geldiyse, yatakta eşinizin horultusu sizi uyutmuyorsa hemen bir Hush kulaklık alın ve sessizliğe adım atın.

06.12.2014 21:56

Eğer komşularınızın gece gürültüsü fazla geldiyse, yatakta eşinizin horultusu sizi uyutmuyorsa hemen bir Hush kulaklık alın ve sessizliğe adım atın.

Hush firmasının ürettiği akıllı kulaklıklar müzik dinlemek için değil, sessizlik için tasarlanmış. California Üniversitesi'nden üç öğrenci tarafından düşünülmüş Hush, taktığınızda aktif ses engelleme özelliği ile dışarıdan gelen sesleri kesebiliyor.

Ama Hush kulaklığın önemli bir özelliği var. Normalde ses engelleyici kulaklıklar dış sesleri kestiği gibi cep telefonunuzdan gelen önemli aramaları veya uyarıları da duymanıza engel olur. İşte Hush, iOS veya Android akıllı telefon için indreceğiniz özel uygulama sayesinde bu türden uyarıları size aktarıyor.

Hush ses engellemeyi, kulağınıza seçeceğiniz özel bir tonda ve 30-40 desibel yüksekliğinde ses ileterek yapıyor. Yaratıcıları Hush'ın 70 desibele kadar ses kesebildiğini söylüyorlar. Gürültülü bir komşu veya uyku sorunu çektiğiniz bir yolculuk için ideal. Bu özelliği tek şarjla 10 saate kadar kullanabiliyorsunuz, şarjı bitinde özel kutusuna koyup şarj ediyorsunuz.

Bu özel kulaklığa ilgi de epey fazla. Açılan Kickstarter kampanyasındaki 100,000 Dolar'lık hedef çoktan geçilmiş, hatta bu haber yazılırken daha bitmesine 16 gün olmasına rağmen 437,000 Dolar toplanmıştı. Siz de kampanya sayfasına giderek 115 Dolar'a bir set Hush kulaklık önsipariş edebilirsiniz.

Eğer derdiniz sesi engellemek değil de mükemmel müzik almaksa, Grado firmasının tamamen el yapımı özel kulaklıklarını denemek isteyebilirsiniz.

The post Hush Kulaklık ile Sesi Kesin Ama Uyarıları Duyun appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Hush Kulaklık ile Sesi Kesin Ama Uyarıları Duyun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement