Tatildeyken telefonu denize düşürmek çok büyük bir şansızlık. Tatili de mahveder. Gregory Papadin'in başına böyle bir olay geldi.
İspanya'da Menorca'da tatil yapan Gregory Papadin yanlışlıkla iPhone 5'ini okyanusa düşürdü. Cihaz bu sırada video kaydındaydı ve ne varsa çekiyordu.
Telefonun su geçirmez kılıf içinde olması, cihazı suya karşı korudu ve hasar almasını engelledi. iPhone okyanus tabanına doğru sürüklenirken sualtı manzarası yakaladı.
Neyse ki geminin kaptanı suya daldı ve iPhone 5'i çıkarıp, Gregory Papadin'e iade etti. Sonuçta ise videodaki ilginç görüntüler ortaya çıktı. İyi seyirler.
Videoyu izlemek için buraya tıklayın.
Son Dakika › Teknoloji › İphone Okyanusun Dibini Boyladı ve Tüm Her Şeyi Kayıt Etti. - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.