İphone ve App Store'dan Sonra O da Kopyalandı - Son Dakika
Teknoloji

İphone ve App Store'dan Sonra O da Kopyalandı

İphone ve App Store\'dan Sonra O da Kopyalandı

Sahte iPhone, iPad ve sahte App Store'dan sonra şimdi de sahte Steve Jobs...

26.11.2011 14:00

Çinliler, iPhone'ları, iPad'leri ve Apple mağazalarını yıllardır kopyalıyor. Ancak Tayvanlı bir üretici bunları da bir adım öteye taşıdı ve Steve Jobs'un kitabını kopyaladı.

Steve Jobs'un gençlere öğrettiği, ancak uydurma gibi görünen 25 dersten bahsedilen kitabın arka kapağında "Barack Hussein Obama, Jr."dan bir tanıtıcı yazı yer alıyor. Bu yeni kitap da birkaç hafta önce yayınlanan ve sahte olması nedeniyle kaldırılan "Steve Paul Jobs' Eleven Pieces of Advice for Young People Today" ("Steve Jobs'un bugünün gençlerine verdiği 25 öğüt") kitabıyla aynı üretici olan Ecorebooks tarafından yayınlandı. İlk kitapda "John Cage" adlı yazarın kaleminden çıkan kitap, bu kez "Jao Tao"nun imzasına sahip. Yeni kitabın adında ise çok küçük bir değişiklik var: "25 lessons that Steve Jobs taught the young" ("Steve Jobs'un gençlere öğrettiği 25 ders").

Reuters'ın raporuna göre sahte kitap, Çinli tarihi kişilikler hakkında alıntılar ve "kalbindeki sesi dinle, yapmak istediğini yap" gibi özlü sözler içeriyor. Kitapta eksik olan ise Steve Jobs'un söylediği ve yaptığı şeylere olan referanslar.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji İphone ve App Store'dan Sonra O da Kopyalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement