Iron Man 3′ün İlk Fragmanı Yakında! - Son Dakika
Teknoloji

Iron Man 3′ün İlk Fragmanı Yakında!

Iron Man 3′ün İlk Fragmanı Yakında!

2013′ün en çok merak edilen filmlerinden biri olan Iron Man 3 için şimdilik set görüntüleri ve birkaç konsept tasarımıyla idare ediyorduk. Neyse ki ilk fragman çok yakında! ...

06.10.2012 20:00

2013′ün en çok merak edilen filmlerinden biri olan Iron Man 3 için şimdilik set görüntüleri ve birkaç konsept tasarımıyla idare ediyorduk. Neyse ki ilk fragman çok yakında!

& ;

Marvel'in en sevilen kahramanlarından Iron Man, 3 Mayıs 2013′de (The Avengers'ı saymazsak) üçüncü filmiyle  sevenlerinin karşısına çıkacak. Yeni filmin şimdiye dek yayınlanmıştı ancak resmi içerikler çok sınırlıydı. Nihayet yapımın ilk fragmanı geliyor! Robert Downey Jr., Geyneth Paltrow, Ben Kingsley, Don Cheadle, Rebecca Hall, Ashley Hamilton ve Guy Pearce'ın rol alacağı filmin fragman tarihi belli oldu!

Iron Man 3′ün ilk görüntüleri 23 Ekim tarihinde resmi olarak yayınlanacak! Filmden birçok sahnenin kısa da olsa gösterileceği fragmanda, çizgi romanda Iron Man'in büyük düşmanlarından Mandarin'in (Ben Kingsley) yer alıp almayacağı henüz belirtilmiş değil. Ancak yeni Iron Man zırhı ve Iron patriot'un videoda bulunacağı öngörülüyor. Yeni filmi ilk iki yapımın aksine Shane Black yönetiyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Iron Man 3′ün İlk Fragmanı Yakında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement