Jobs Filminin Yeni Afişi Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Jobs Filminin Yeni Afişi Yayınlandı

Jobs Filminin Yeni Afişi Yayınlandı

Steve Jobs’ın hayat hikayesini konu alan Jobs filminin vizyona girmesine uzun bir süre kalmadı. Filmle ilgili bazı detaylar da belli olurken, Jobs’ın renkli yeni afişi ...

05.07.2013 20:59

Steve Jobs'ın hayat hikayesini konu alan Jobs filminin vizyona girmesine uzun bir süre kalmadı. Filmle ilgili bazı detaylar da belli olurken, Jobs'ın renkli yeni afişi de izleyicilerle paylaşıldı.

Hakkında uzun zamandır konuşulan filmlerden biri olan Jobs, ünlü iş adamı olan Steve Jobs'ın gençlik yıllarını, başarılarını ve kurduğu şirketten atılmasına kadar erken zamanda yaptığı işleri beyaz perdeye taşıyor. Ashton Kutcher'ın Steve Jobs'ı canlandırdığı filmde, Steve Wozniak'ı ise Josh Gad oynuyor. Yönetmen koltuğunda ise Joshua Michael Stern yer alıyor. Film 16 Ağustos'ta vizyona girecek.

Renkli afiştede görüldüğü üzere Ashton Kutcher, Steve Jobs'a oldukça benzetilmiş. Yapılan yorumlarda da çerçeveli gözlüğü, sakalı ve duruş pozisyonu ile role tam oturduğu belirtiliyor. Renkli yeni afiş orijinal renkli Apple logosunun renklerinden kaynaklı gözüküyor. Steve Jobs, 5 Ekim 2011′de pankreas kanseri nedeniyle hayata gözlerini yummuştu.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Jobs Filminin Yeni Afişi Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement